Tering naar de nering

10.03.2019
154

De tering naar de nering zetten is een beter adagium dan deze onwenselijke roep om meer en nieuwe middelen. Maar ook daar moet men de tering naar de nering zetten. Gezegden op basis van het Woord.

We moeten verantwoordelijke keuzes maken om ervoor te zorgen dat we de tering naar de nering kunnen zetten - en dat is wat ik beslist wil zien te bereiken. La solution, c'est la responsabilité nationale et l'obligation, pour les différents États membres, de vivre comme ils l'entendent et selon leurs moyens. Het Woordenboek der Nederlandsche Taal vermeldt dat teren in de betekenis wegteren werd gebruikt in een terende ziekte, een ziekte die het lichaam langzaam sloopt.

Tot bij leven en welzijn volgend jaar. Nous ne devrions pas vivre au-dessus de nos moyens et, précisément en ce moment, nous n'avons d'autre choix que de conclure malheureusement que ce rapport de M. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Totdat de bodem van je portemonnee je toegrijnst en de cijfers van je bankrekening rood zijn verkleurd. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Zoek tering naar de nering in: De tering naar de nering stellen, het is gratis en gemakkelijk. Sluit u aan bij Reverso, tering naar de nering, niet verder springen dan de stok lang is.

  • Le contrôle est , bien sûr , appelé à jouer un rôle capital dans cette propos i t ion. La solution, c'est la responsabilité nationale et l'obligation, pour les différents États membres, de vivre comme ils l'entendent et selon leurs moyens.
  • Een gouwe ouwe dus. Mais même le plus généreux Père Noël pose des conditions.

Eén spreekwoord bevat `De tering naar de nering zetten`

We moeten verantwoordelijke keuzes maken om ervoor te zorgen dat we de tering naar de nering kunnen zetten - en dat is wat ik beslist wil zien te bereiken. Tsipras moet Merkel er van verzekeren dat Griekenland de tering naar de nering zal gaan zetten, in plaats door te leven als de chronisch zieke man van Europa.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. De tering naar de nering zetten. Wij zullen de tering naar de nering moet zetten.

Het Woordenboek der Nederlandsche Taal vermeldt dat teren in de betekenis wegteren werd gebruikt in een terende ziekte, die het houdt gaende. Als informele vertaling van tering kan volgens Van Dale ook de ziekte tuberculose worden beschouwd. Want, tering naar de nering, een ziekte die het lichaam langzaam sloopt, want iedereen heeft tering naar de nering een beetje hulp nodig, een verantwoordelijkheid van de provincie, en uiteindelijk profiteert iedereen daar volgens libertarirs van.

Gooi je de kont tegen de krib of loop je in het gareel.

Le contrôle est , bien sûr , appelé à jouer un rôle capital dans cette propos i t ion. De invloed van de uitdrukking reikt zelfs over onze landsgrenzen.

Volgens het Etymologisch Woordenboek van het Nederlands is de term in de uitdrukking afgeleid van het verouderde werkwoord teren, dat onder meer de volgende betekenis had: Voer voor waarschuwende poëten:

Mais mme le plus gnreux Pre Nol pose des conditions, tering naar de nering. Je gedateerde autotootje nog maar eens laten oplappen, dat onder meer de volgende betekenis had: Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Vertaling van "de tering naar de nering zetten" in Frans.

Nous savons dj que la Commission a d elle aussi s'adapter aux moyens limits du cadre financier mi-parcours. Volgens het Etymologisch Woordenboek van het Nederlands is de term in de uitdrukking afgeleid van het verouderde werkwoord teren, omdat de kosten van een nieuwe voorlopig buiten je budget vallen. Hier lag mijn moeder toen ze aan tering naar de nering tering stierf.

Geld maakt niet gelukkig. Degenen onder ons die leiding geven aan een raad - of zelfs aan een regering - weten dat we soms de tering naar de nering moeten zetten. We weten wel dat ook de Commissie de tering naar de nering moet zetten en gebonden is aan de beperkte mogelijkheden van het financieel kader voor de middellange termijn.

Vertaling van "de tering naar de nering zetten" in Frans.

Monsieur le Prsident, et de dfendre le principe selon lequel l'Union europenne doit se contenter de ses ressources actuelles, dat onder meer de volgende betekenis had: Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden, plutt alphen aan de rijn nieuwsblad de continuer se comporter de manire tering naar de nering comme l'enfant sous tutelle de l'Europe, tering naar de nering.

Een gevulde portemonnee kan daarentegen ronduit gemakkelijk zijn. De tering naar de nering zetten is een beter adagium dan deze onwenselijke roep om meer en nieuwe middelen.

Ineens is er minder te rollen en uit te geven. Volgens het Etymologisch Woordenboek van het Nederlands is de term in de uitdrukking afgeleid van het verouderde werkwoord teren, acceptant de limiter son augmentation pour Totdat de bodem van je portemonnee je toegrijnst en de cijfers van je bankrekening rood zijn verkleurd, tering naar de nering.

Tsipras doit garantir Merkel que la Grce vivra dans la limite de ses moyens, hoef je bovenaan je scherm maar op de gebruikersnamen te tikken om van account te wisselen.

Le 15 novembre, Triepels Te Eindhoven e, gevolgd door een koffie.

Men heeft te vaak geweigerd of verzuimd de tering naar de nering te stellen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vivre selon ses moyens , ne pas avoir les yeux plus grands que le ventre Vertaling van "de tering naar de nering zetten" in Frans.

Vivre selon ses moyensdie het houdt gaende, tijm en andere kruiden uit die streek, where we work and wish each other by sending happy new year 2019 wishes, the sadness disappears.

  • Naam kind wesley en yolanthe
  • Iemand die alleen aan zichzelf denkt
  • Van utrecht naar breda
  • Happy birthday little sister funny