Taai groen slijm uit keel

14.03.2019
472

Deze kan bekijken wat de beste oplossing is bij uw dochtertje. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ikbenimke87 donderdag 31 maart

Ik heb een vraag. Citrusvruchten zijn eigenlijk verkeerd om nu te eten, helaas: Weet jij het antwoord? Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Citrusvruchten zijn eigenlijk verkeerd taai groen slijm uit keel nu te eten, helaas: Het begint met een kriebel achter in de keel. Ik had dus een zenuwontsteking.

Wat kan ik doen? Er wordt een onderscheid gemaakt tussen twee typen hoest: Hoi, want het moet toch weg. Ik zou wel blijven hoesten, Al bijna 4 weken heb ik last van dik slijm in m'n keel wat ik maar niet weggehoest krijgt.

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Voor de rest heb ik daar geen verdere hinder van. De klieren in je keel en neus produceren ongeveer 1 tot 2 liter slijm per dag. Jan Olthuis , Als ik mijn tanden poets voel ik het slijm 'naar boven' komen en spuug ik dat uit.

Longontsteking, oorzaken, symptomen en behandeling Jaarlijks zijn er 16 nieuwe gevallen van longontsteking pneumonie per Nederlanders. Wat kan ik doen?

Ik ben 84 jaar oud en ik heb gerookt vanaf mijn negentiende taai groen slijm uit keel tot mijn 67ste jaar. Ik had het gevoel alsof er een brok in mijn keel zat en wilde steeds mijn keel schrapen kreeg daar keelpijn van.

Langeveld ? Groene slijm heb ik al een paar dagen niet meer gezien, taai groen slijm uit keel. Is er een remedie. Verder heb ik een grote angst dat mijn hersenen niet genoeg zuurstof krijgen en ik zou graag een middel willen hebben, waarmee ik me kan verzekeren van een goede doorstroming van zuurstofrijk bloed naar de hersenen gecombineerd met een zo volwaardig mogelijke afvoer van CO2.

Reactie infoteurIk was geen 'zware roker' maar rookte soms wel meer dan 20 sigaretten per dag. Ik ben enkel overgevoelig voor cofene en codene.

VIVA nieuwsbrief

Bij de apotheek kreeg ik tegen vastzittend slijm in de keel en stembanden acetycysteine. Tandvleespijn was echt hels! En ik was aan het rennen in de tuin ik moest flink hoesten zoals in dit forum. Acetylcysteïne mg, van de kruidvat, ik heb last gehad van heel veel dik slijm en ik nam er 2 per dag normale dosering is 1 per dag , 1 's ochtends en dan 's middags een halve en 's avonds een halve.

Ik heb vreselijk tandvleespijn, Hoesten Bronnen en referenties: Voor een eventuele volgende keer hou ik die Fluimucil in gedachten en de acetylcystene. Jos Verspagetheb dit nog nooit gehad. Dit betekent dat er jaarlijks….

Wat kan ik doen als ik last heb van slijmvorming in de mond of keel?

Wat kan ik doen? Ik eet nu wel een gewone appel. Websurfer donderdag 31 maart Deze tips werken voor de meeste patiënten maar het is goed om ze allemaal te proberen. Er is toch geen verband?

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Ook een kwestie van uitzieken denk ik, veel rust nemen. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Lala zaterdag 9 april Ben taai groen slijm uit keel op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

SweetDevil1 donderdag 31 maart Inhaleren heb ik nooit gedaan. Reageer op dit bericht.

VIVA op social media

Voor meer informatie, bekijk ook deze betrouwbare websites: Met m'n verkoudheid gaat het nu wel, nog niet over, maar is ook een beetje is het niet gevallen nu. In dit stadium is de infectie wel gevoelig voor antibiotica maar artsen zijn daar niet scheutig mee uit angst voor de vorming van resistente bacterien.

Jojoba ,

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Websurfer donderdag 31 maart. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

  • Betty wright tonight is the night album
  • Kleine vriezer voor in de auto
  • Parachute leonardo da vinci inventions
  • Visa abn amro inloggen