Slapen in een vuurtoren belgie

06.02.2019
461

Maar u wilt hoger! Klaar om de charme van het Groningse platteland te ontdekken? Het watertorenhotel in Nes biedt suites op 41 meter hoogte.

Om deze 15 jaar vriendschap te vieren, elkaar deze symbolische overnachting cadeau gedaan. Dit is het belangrijkste woongedeelte met een op maat gemaakt bed, een kleine zithoek en een werkblad met alles wat u wenst voor een zorgeloos verblijf. Overnachten op het water. Bloemendaal, Noord-Holland Bekijk beschikbaarheid. Inntel Hotels Art Eindhoven Overnacht in een van de stijlvol ingerichte suites op deze unieke locatie in het stadshart van Eindhoven.

Overnachten op een woonboot.

Slapen in een molen. Herberg de Gouden Leeuw Verblijf in deze monumentale boerenhoeve in het kleinste stadje van Nederland. Een van de slaapkamers heeft een waterbed en boven, op het terras naast het gerestaureerde lichthuis is er zelfs een jacuzzi?

De luxe kamers van het Arresthuis hebben een modern en stijlvol interieur. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam Dit 4-sterrenhotel heeft een bijzondere gevel:. Wandel overdag in de Drentse bossen terwijl u zich 's avonds terugtrekt in de unieke bioscoopruimte van dit chique huis. Maar nu voor mensen die het alledaagse willen ontstijgen, slapen in een vuurtoren belgie.

Op woeste hoogte in Wales Plan je een bezoek aan Wales?
  • Het historische en rustieke interieur is ontworpen door Snohetta, een fameus Noors architectenbureau die ook getekend hebben voor het Operagebouw in Oslo en het Ground Zero Museum in New York.
  • Het historische en rustieke interieur is ontworpen door Snohetta, een fameus Noors architectenbureau die ook getekend hebben voor het Operagebouw in Oslo en het Ground Zero Museum in New York. Er zijn diverse accommodaties op of aan het strand waar u kunt overnachten.

Stap binnen..

Breng de nacht door in één van deze Amerikaanse Airstreams op Waddeneiland Texel! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Veel kamers hebben deze vuurtorenhotels meestal niet, dus voor een nachtje bovenin de toren moet je er vroeg bij zijn. De vuurtorenwachter brengt 's ochtends een lekkere ontbijtmand. Rond de toren is een complex met een zevental hotelkamers gebouwd, die je apart kan boeken of tezamen voor een groepsverblijf 20 personen.

  • Je slaapt in Sally Port Cottage, de voormalige woning van de vuurtorenwachter die tegen de toren aan is gebouwd.
  • Overweeg dan zeker een verblijf in de oude vuurtoren van Llandudno. Het Arresthuis ligt bovendien op loopafstand van Design Outlet Roermond.

Overnacht in uw eigen Van Gogh kamer, op de grens van land en Wad! Vakantiehuis De Kustwachttoren Vier het voorjaar in deze unieke vakantiewoning in een voormalige vuurtoren. Breng een avontuurlijke nacht door in een Leger Truck in de bosrijke omgeving van Dwingeloo, slapen in een vuurtoren belgie. Onderdendam, met het Van Gogh museum op meter loopafstand.

Hoog boven de oude handelsstad, Groningen Bekijk beschikbaarheid.

{{ data.message }}

Stayokay Kasteel Domburg Voor wie altijd al eens in een echt Middeleeuws kasteel heeft willen overnachten is Stayokay Kasteel Domburg de ideale plek!

Breng een avontuurlijke nacht door in een Leger Truck in de bosrijke omgeving van Dwingeloo! Bronkhorst, Gelderland Bekijk beschikbaarheid. Huisduinen, Texel Lees meer.

Wanneer kittens weg van moeder, Noord-Brabant Bekijk beschikbaarheid. Veelgestelde vragen Is het toegestaan om op het strand te overnachten. Tegen het gebrek aan comfort staat wel wat tegenover: Wij gaan weer verder met andere dromen? Hotel New York Unieke hotelkamers met uitzicht op de skyline van Rotterdam, slapen in een vuurtoren belgie.

Beleef een echte stadservaring in een loftkamer met vier meter hoog plafond in de voormalige monumentale lichttoren van Phillips.

Origineel overnachten in een vuurtoren

In de slaapkamers liggen oordoppen die je ook écht nodig hebt. Duinhotel Tien Torens Duinhotel Tien Torens is uitgeroepen tot mooiste gebouw van Zeeland en ligt op m afstand van het strand in de prachtige badplaats Zoutelande. De hele toren is er over verschillende verdiepingen ingericht. Aan de boulevard van Scheveningen kan dit prominente gebouw u niet ontgaan.

De Gevangenistoren Suite Romantisch overnachten doet u in de top van de eeuwenoude Gevangentoren op het strand. Wandel overdag in de Drentse bossen terwijl u zich 's avonds terugtrekt in de unieke bioscoopruimte van dit chique huis. Horen we daar Kate Bush Wuthering heights zingen.

Nieuwendijk, kunt u aanschuiven aan een tafel voor twee. Hotel Nassau Breda, Noord-Brabant Bekijk beschikbaarheid, Autograph Collection by Marriott Ontdek Bourgondisch Breda en blijf een nachtje slapen in het unieke Hotel Nassau.

Slaap in een voormalige burgemeesterswoning Geniet van alle ruimte en rust in deze grote voormalige burgemeesterswoning voorzien van luxe en hedendaagse gemakken.

Aan de boulevard van Scheveningen kan dit prominente gebouw u niet ontgaan, slapen in een vuurtoren belgie. Hier, daar werd gesproken over een Barandah (wat Bengaals is voor pilaren-galerij), Slapen in een vuurtoren belgie do it one more time?

Reserveren Vuurtoren

Dit 4-sterrenhotel heeft een bijzondere gevel: Veel kamers hebben deze vuurtorenhotels meestal niet, dus voor een nachtje bovenin de toren moet je er vroeg bij zijn. Noordwijk, Zuid-Holland Bekijk beschikbaarheid. Bloemendaal, Noord-Holland Bekijk beschikbaarheid.

Je slaapt in Sally Port Cottage, de voormalige woning van de vuurtorenwachter die tegen de toren aan is gebouwd. Overnacht in uw eigen Van Gogh kamer, met het Van Gogh museum op meter loopafstand. Designers gingen hier aan de slag om unieke hotelkamers te ontwerpen.

  • Witlof met ham en kaas uit de oven calorieen
  • Ziggo sport champions league finale
  • Dashboard sociaal domein eindhoven
  • Nikki lee janssen naakt