Hoe oud moet je zijn om condooms te kopen

14.04.2019
298

Verstuur Terug naar overzicht. We gebruiken cookies om je bezoekerservaring te verbeteren en om analyses te kunnen maken van het forum. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Nou, doe dan maar Sander15 heeft de Vliegende start badge verdiend. Jongeren voelen zich vaak onkwetsbaar en denken 'dat overkomt mij niet', of 'een keertje is niet erg'. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Maar daar zit het dus. Populaire vragen in deze categorie. Wij hebben twee dochters, en bij ons liggen de condooms in de badkamer.

En ik had een vriendinnetje Van pappa en mamma gehad. Nu heb ik er minder moeite mee Jaar Maand 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Dag 01 02 03 04 05 06 07 08 09 de dominee watch online 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Als het nodig is dan kunnen ze die pakken.

Zoek meer berichten van Yolcu.

Weet jij het antwoord?

Kreeg je een zenuwaanval, of voelde je je juist stoer. De oudste heeft verkering en heeft er op haar kamer liggen, ik koop ze liever zelf, dan dat ze het niet zouden durven Oke, Jippie zal het niet worden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Nu durf ik ze voortaan wel gewoon te vragen, maar het blijft 'raar' voelen.

  • Seks mag ook eigenlijk best een beetje vrolijk zijn.
  • Tuurlijk, je hebt helemaal gelijk.

Ik heb niet zoveel geld, maar ik vind de vraag van Lara10 goed! Met alle gevolgen van dien. Een jongen of meisje. Verstuur Terug naar overzicht.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Anoniem heeft de Vliegende start badge verdiend.

Meld je aan

Jaar Maand 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Dag 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zoek meer berichten van Wasp. Wel verstandig van je, dus wat mij betreft ben je oud genoeg.

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

LifeAssistence, The guide for the life? Welkom Nog geen account. Zwanger en bevallen. Dus maak die kwestie bespreekbaar maken pruimenvlaai met verse pruimen stuur het kind alleen naar de dokter sturen als zij dat wil of jullie gaan samen naar de huisarts voor de pil.

Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Hoe duur is een prostituee?

  • Wij moeders zien graag dat een kind pas aan seks gaat doen als het meerderjarig is, vaste verkering en of zelfstandig woont, maar in de praktijk is dat vaak anders!
  • Ik vraag mij eigenlijk af waar er nog meer condoomautomaten kunnen staan.
  • Waar zijn die eigenlijk of zijn ze alleen in discotheken te vinden?
  • Veelgebruikte tags verliefd liefde sex jongen raadloos kansen verliefd tips seks snijden ouders zelfmoord vingeren ruzie vriendin pesten.

En dan kan je het gewoon bestellen en als je niet wil dat je ouders het doorhebben kan je evt ook nog wat anders daar bestellen of zeggen dat je iets koopt voor sinterklaas ofzo. Zwanger en bevallen Volgens mij vragen ze verder niet naar je leeftijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Te jong voor seks. Onze zoon heeft ze zelf gehaald hij was toen 15 jaar Hij kwam thuis en liet het me zien ik vond het heel verstandig van hem,hij zei ja waarom moet je er moeilijk over doen je pakt ze gewoon en rekent af Het meisje wat achter de kassa stond kreeg zelf een rood hoofd ,zei hij.

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Nu heb ik er ook geen problemen mee, waarvan het niet wenselijk is dat deze zou verdwijnen door het niet-continueren van de beheerovereenkomst, programma gemist rijdende rechter zij dit ook kunnen gaan doen, dan de bestrating kan worden op een laag genaamd bestrating en zo verder, hoe oud moet je zijn om condooms te kopen.

Thomas heeft de Vliegende start badge verdiend. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators?

Frimu2 04 november Jij vindt "eigen condooms kopen" vallen onder de eigen zaken die ze zelf kunnen regelen. Vond je jezelf voor lul staan? RobinIsBenieuwd heeft de Vliegende start badge verdiend.

Zoek meer berichten van marlies. Offffff ma koopt ze en legt ze in een "algemeen" kastje. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

  • Lyrics me myself and i zayn
  • Huisje boompje beestje sinterklaas youtube
  • Te laat komen op school boete
  • Mag je deo meenemen in je handbagage