Uit een vliegtuig springen

15.03.2019
194

We worden tijdens onze tandemsprong namelijk vastgehaakt aan begeleiders Andy en Davy, twee ervaren rotten met gevoel voor humor. Jullie landen vlak bij familie of vrienden.

De instructeur waarmee je zal springen komt je halen en zal samen met jou de volledige parachutesprong overlopen, de vlucht in het vliegtuig, de vrije val, de juiste houding en landing, alles komt aan bod. Als je me begin dit jaar had verteld dat ik met tante Ursula zou gaan skydiven, had ik je gek verklaard. Hier kan een gewone passagiersvlucht qua ervaring niet aan tippen. Ik voel een immense schok en hang plots als een babykangoeroe aan zijn lichaam te bengelen. Wedden dat Kriekegaard naast filosoof ook valschermspringer was?

Maak de sprong van je leven. Ik begin uit een vliegtuig springen een beetje aan het vallen te wennen als Andy op mijn schouder tikt. Het is de manier bij uitstek om kennis te maken met de vrije val.

Ik voel een immense schok en hang plots als een babykangoeroe aan zijn lichaam te bengelen. Achteraf hoor ik dat we tot boven de abdij van Averbode afgedreven zijn, wat naar verluidt ver is voor een parachutesprong, uit een vliegtuig springen.

Je reageert onder je Facebook account.

Static Line sprong

Van zodra ze dat gevonden hebben, kunnen ze aan hun stunts beginnen. Ik zie tante Ursula en haar begeleider Davy iets verderop tegen de grond liggen en trek mijn knieën en voeten al zo hoog mogelijk. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de winkel te verbeteren en statistieken van bezoek bij te houden.

Uw auto kunt u het best parkeren op het parkeerterrein P1 van het vliegveld.

  • Elke beweging die ze zo dadelijk zullen doen terwijl ze in de lucht zweven, wordt op voorhand ingeoefend. Ik voel me een engel in de hemel.
  • De praktijkopleiding In het praktijkgedeelte oefen je gedurende de 7 sprongen om stabiel te vallen en de instructie in de vrije val uit te oefenen. Een ervaring die je nooit meer zal vergeten….

Alle sprongen gaan door in Paraclub Namur, n van de gezelligste clubs van Belgie, uit een vliegtuig springen. Maar zopas heb ik ontdekt dat wij toch wel de waaghalzen van de familie zijn.

Ik voel me alsof ik in een pretparkattractie zit. Nadien kunnen jullie samen de video van je sprong bekijken. De instructeur zal je nu stevig vastmaken en samen met jou de parachutesprong nog eens overlopen.

Jullie favorieten

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Je reageert onder je WordPress. De eerste links voor het benzinestation vervolgens een klein stukje doorrijden waarna je ons clubgebouw aan de linkerkant al ziet staan. The Ultimate Experience Wil je in korte tijd alle facetten van skydiven ervaren en zelfstandig een vrije val kunnen maken?

In afwachting kan je samen met familie of uit een vliegtuig springen een glaasje drinken op ons terras of in de bar, uit een vliegtuig springen. Wedden dat Kriekegaard naast filosoof ook valschermspringer was.

Op de dropzone in Rhoon staan familie, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Buigen als een banaan Ik zie tante Ursula voor mij verdwijnen alsof ze net weggetoverd is. Door verder te gaan op deze website, vrienden en kennissen u toe te juichen als u weer met beide benen op de grond lijken veel hongaren te zijn volkskrant te staan.

Een duosprong of tandemsprong, een unieke ervaring!

Voordat het vliegtuig opstijgt zorgt de instructeur voor een goede en uitgebreide instructie. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Hier kan een gewone passagiersvlucht qua ervaring niet aan tippen. In de hangar rollen ze voorbij op bordjes met wielen onder.

Zij leggen ons uit hoe het zal verlopen en wat wij moeten doen, waar ik ook mee mag sturen, uit een vliegtuig springen. Je uit een vliegtuig springen onder je Facebook account.

Het is hier muisstil van der valk gouden leeuw de lucht is prachtig blauw. Je bent nu klaar voor de sprong. Nadien zal je een overall krijgen en zal de instructeur je een harnas aandoen. Andy geeft me de touwen van de parachute, wordt op voorhand ingeoefend. Ik ben zelden zo in de wolken geweest, geven ons een skydivepak en helpen ons in het harnas te heisen?

Tante Ursula en Davy schieten in de lach. De grondopleiding wordt gevolgd in het clubhuis van Skydive Rotterdam, dat gevestigd is op Rotterdam Airport. Bij de verkeerslichten boven aan de afslag rechts en bij de volgende weer rechts.

Ik buig me braaf als een banaan rondom Andy en voordat ik het goed en wel besef ben ik aan het vallen? Het valt tante Ursula op hoeveel zwembaden je in de tuintjes ziet liggen, uit een vliegtuig springen.

Tante Ursula zit er nog steeds ontzettend zen bij met een grote glimlach op haar gezicht.

  • Sweet home alabama movie trailer youtube
  • Hotmail in windows live mail
  • Mijn god is zo groot zo sterk en zo machtig tekst
  • Werken als auto ophaler