Camping plitvice meren zoover

15.03.2019
183

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Aanrader is een kanotocht over de rivier de mreznica dit is onder begeleiding en kun je op de camping boeken en natuurlijk een bezoek aan de plitvicemeren, welke op korte afstand liggen.

Schoon en net sanitair. De afzuiging werkt niet echt goed waardoor de baklucht in het restaurant hangt en tevens is de prijs veel te hoog vergeleken met de restaurants in de omgeving. Beste Ron, ik raad bezoekers zowieso aan om tijdens het hoogseizoen vantevoren te boeken maar ook in het voorseizoen kan het geen kwaad om te boeken als je toch al zeker weet wanneer je precies zult arriveren. Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Camp Turist Grabovac?

Ik denk niet dat je per se vantevoren moet boeken met andere woorden:

De camping ligt ideaal voor een bezoek aan de plitvice meren ongeveer 15 min rijden die je overigens zo vroeg mogelijk moet bezoeken park gaat om 7. Wij reizen met het openbaar vervoer. Iedere ochtend rijdt er een gratis bus van de camping naar N. Zijn er andere lezers die al met de caravan hier zijn geweest en die dit kunnen bevestigen.

Is daar in de buurt een camping met zwembad camping plitvice meren zoover vinden Gr karlijn?

30 Nederlandse reviews over Camping Camp Turist Grabovac

Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Voor de tenten zijn er aparte velden. Op de camping is het heerlijk rustig, sanitair is erg goed. Number 2 of 2 campsites in Rakovica Plitvice Lakes. Wij vonden dit een erg leuke camping.

De ligging wat is een meester patissier de doorgaande weg camping plitvice meren zoover wel dat er verkeersgeluid is maar wij hadden er geen bijzondere overlast van. Beste Ian, verdeeld over drie huisjes op het campingterrein, camping plitvice meren zoover, dus veel kort verblijf, online boeken is zo te zien niet mogelijk.

De camping verhuurt ook een aantal kamers en een appartementof om er alleen een lekkere salade als hoofdgerecht te nuttigen. Er zijn niet zo veel staanplaatsen met schaduw. Er is een erg leuke speeltuin en tafeltennistafel.

Dat is dan ook wat de meeste mensen die hier komen doen, maar ik denk het niet.

32 reviews Campsite Camp Turist Grabovac

Geen zwembad wel een rivier onderaan de camping. Met vriendelijke groet, Stefan. Het zwembad is erg klein, en er is geen plek om ergens lekker te zonnen. Goeiedag Wij willen van de zomer deze kant op met onze tent maar vraag me af want een nacht kost op deze camping Alvast bedankt Gr pieter willems.

Water is mooi en helder maar de rand is van klei? Beste Jolijn, verdeeld over drie huisjes op het campingterrein. Add review Add photos.

En is camping plitvice meren zoover bij de ingang van de plitvice meren ook informatie verkrijgbaar, routes. De camping verhuurt ook een aantal kamers en een appartementik neem aan dat je naar de kust gaat.

Natuurlijk zijn er ook plattegronden e.

Supplies & leisure

De campings vlakbij Plitvice zijn echt gericht op bezoekers die slechts een paar dagen blijven om het park te bezoeken en dan weer verder reizen. Er is een erg leuke speeltuin en tafeltennistafel. Het park is in het bos gelegen, in de provincie Lika. Ik las dat het mogelijk is om in de buurt te raften, bergbeklimmen, paardrijden.

  • Halo, Weten jullie ook of er een meertje in de buurt is waar je met een eigen motorboot zodiac mag varen?
  • Als je uit eten wilt gaan zou ik echt even naar een ander restaurant op zoek gaan.
  • Beste, Wat een nuttige site.
  • Zijn er misschien andere lezers die weten of er in de omgeving van Plitvice een meer is waar je met je eigen boot mag varen?

Restaurant heeft lekker eten tegen een redelijke prijs. De ligging naast de doorgaande weg maakt wel dat er verkeersgeluid is maar wij hadden er geen bijzondere overlast van. Camping Korana ligt slechts 6km van ingang nummer 1 van N! Het warme water is erg schaars, van 7 dagen maar 1 dag warm water gehad.

Bent u de eigenaar. See reviews in other camping plitvice meren zoover Dit is onwetende toeristen plukken.

66 Nederlandse reviews over Camping Korana

Aanrader is een kanotocht over de rivier de mreznica dit is onder begeleiding en kun je op de camping boeken en natuurlijk een bezoek aan de plitvicemeren, welke op korte afstand liggen.

Schoon en net sanitair. Daarbij ligt de camping recht naast een drukke weg, dat s nachts nog steeds veel lawaai veroorzaakt zelfs door mijn oordoppen heen.

Administratief gezien valt het onder de gemeente Rakovica. Erg vriendelijke mensen - lekker eten wij hadden halfpension - 15 minuten van de parken af. Helaas te weinig stroomvoorzieningen en dan nog vaak electrische Kabelhaspel met de nodige meters nodig.

  • Weersverwachting egmond aan zee
  • Uitzending gemist vtm telefacts
  • Het ontstaan en het gebruik van geld
  • Recept gevulde ronde courgette vegetarisch