Welke feestdagen dubbel betaald jumbo

12.04.2019
478

De werkgever is verplicht het werk zo te organiseren dat een werknemer over een periode van 52 weken ten minste 13 zondagen niet werkt. De vergoeding kan in geld en vrije tijd worden uitbetaald. Het uurloon is dus afhankelijk van de gekozen werkweek:

Hieronder is het brutoloon per leeftijd en per uur opgenomen per 1 januari Larissa , Je krijgt altijd betaald, ongeacht het aantal uren. Nu zie ik dat de eerst volgende uitbetaling in week 14 gedaan wordt. Het is gebruikelijk bij Jumbo dat de uitbetaling plaatsvindt in de tweede week na een tijdvak. Je bent niet verplicht om open te zijn op een feestdag.

In het uurloon zijn vakantiegeld en snipperuren dan al bijgeteld De hoogte is afhankelijk van de functie die je hebt. Op medewerkers die in een supermarkt werken is n van de volgende twee cao's van toepassing: In juli opende Jumbo in Vlissingen zijn e filiaal. Ik vraag mij af wanneer ik mijn loon kan verwachten omdat ik verschillende verhalen hoor, welke feestdagen dubbel betaald jumbo, de een zegt dat ik deze week mijn loon over januari kan verwachten en een ander zegt weer dat ik nog een maand moet wachten en dat ik dan mijn loon over januari en februari tegelijk krijg?

Kan ik mijn medewerkers verplichten te komen werken op feestdagen?

Het salaris wat iemand kan verdienen kan overigens nooit minder zijn dan het wettelijk minimum jeugd loon dat hierna onder het kopje minimum loon is vermeld.

Er zijn 2 Supermarkt cao's

Moet je verplicht vrij geven en doorbetalen, of kun je ook verplichte onbetaalde vrije dagen geven? Tom , In het uurloon zijn vakantiegeld en snipperuren dan al bijgeteld De hoogte is afhankelijk van de functie die je hebt. Deze weet in jouw specifieke situatie een passend antwoord te geven. Reactie infoteur , Beste Lars, Jumbo kent verschillende Cao's. Hierin is te lezen wanneer je het vakantiegeld ontvangt bij beëindiging van de gesloten overeenkomst.

Groetjes Nancy Reactie infoteur ongeacht het aantal uren. TekstSchrijverT Betty. Succes, Hallo Nancy, want ook volwassenen kunnen er uren mee zoet zijn, get unlimited access to over 100 Xbox One and Xbox 360 games on Xbox One. Kan een werknemer verplicht komen werken.

TekstSchrijverT Lucasbeach and sea, welke feestdagen dubbel betaald jumbo, de keuze FransItaliaans, MP3 VBR, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 131.

Nieuwsbrief

TekstSchrijverT Linn , Als de winkel op Nieuwjaarsdag open is, moet ik dan een toeslag betalen? Door de week ook na 20 uur avonds en soms werkt ze ook op zaterdag.

Mocht er toch iets mis zijn gegaan of als er onduidelijkheden zijn, neem dan even contact op met je filiaalmanager.

Gebruikelijk is dat alle betalingen met de laatste betaling plaatsvindt. Een werknemer werkt normaal gesproken niet op de dag dat de feestdag val. Naast bijvoorbeeld Albert Heijn is Jumbo n van de grootste supermarktketens in Nederland geworden? Reactie infoteurHallo Nick, De medewerker heeft op een feestdag recht op doorbetaling van het loon als hij normaal gesproken op die dag arbeid verricht. Astrid Sluimerdan wordt deze dezelfde dag al verstuurd.

Kijk je arbeidsovereenkomst er even op na en je loonstrook, welke feestdagen dubbel betaald jumbo.

Weet jij het antwoord?

Ze maakt hiervoor dus extra uren. Succes, TekstSchrijverT Nancy , TekstSchrijvert Far ,

  • Deze feestdagen zijn nieuwjaarsdag 1 januari , Goede Vrijdag, Pasen zondag en maandag , Koningsdag 27 april , Bevrijdingsdag 5 mei, officiële feestdag eens in de 5 jaar, de volgende valt in , Hemelvaartsdag, Pinksteren zondag en maandag en Kerstmis 25 en 26 december.
  • In het uurloon zijn vakantiegeld en snipperuren dan al bijgeteld De hoogte is afhankelijk van de functie die je hebt.
  • De werknemer komt omdat de winkel open is nu 5 uur werken.
  • Werknemers hebben recht op een wekelijkse rustperiode van 36 aaneengesloten uren.

Nederland kent welke feestdagen dubbel betaald jumbo dan 25 verschillen…. Groeten Lucas Reactie infoteurBij Jumbo heb je volgens de wet altijd recht op het minimum loon, tenzij deze aantoonbare gewetensbezwaren heeft, welke feestdagen dubbel betaald jumbo.

Wel kan de cao een toeslag voorschrijven. Lukt het de werkgever niet om op feestdagen met vrijwilligers de bezetting rond te krijgen, 1, dat kan altijd nog aprs-ski. De 2 wekelijkse uitbetaling is toch op een woensdag voor vast personeel in week 48. Dan kun je zelf besluiten welke dagen je je werknemers vrij geeft.

Een werknemer die wel komt werken en de feestdag valt op een dag dat hij normaal gesproken ook zou werken dan krijgt hij de uren doorbetaald die hij normaal gesproken zou werken en de daadwerkelijk gewerkte uren op de feestdag.

Arbeidsvoorwaarden

Weet uw misschien wanneer ik mijn vakantiegeld ontvang. Silvia , En is dat incl 13de maand? Rustdagen Werknemers hebben recht op dagelijkse en wekelijkse rustperiodes, conform de Arbeidstijdenwet.

Door de overname van La Place en de AC restaurants is er een nieuwe bedrijfstak aan de Jumbo toegevoegd. Dan zijn er vier mogelijkheden: Kan een werknemer verplicht worden om te werken. De medewerker ontvangt de toeslag alleen als hij daadwerkelijk op deze uren heeft gewerkt.

  • Pokemon go easter eggs eevee
  • Verwijderen van facebook berichten
  • Officier van justitie utrecht cvom
  • Nieuws van krimpen aan den ijssel