Restaurant de rietstulp oene

26.01.2019
342

Gasten zoals jij maken mijn werk een hobby. Tweemaal het menu met de eendenborst en eenmaal het menu met de forel.

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Op het eten valt niks aan te merken. De Rietstulp is zeker een aanrader. Als je denkt dat het niet kan in deze tijd, vergeet het rustig,voor dit geld geniet je begin tot het eind, je moet niet rekenen op een snelle doorlooptijd, de uitbater is immers alleen, na alle gangen, waarbij wij zelfs 2x soep kregen aangeboden, ben je na ruim 2uur lekker uit eten voldaan, prijs kwaliteit is van grote klasse.

Helaas de paddenstoelensaus is zout weer Knorr? Wij waren met 13 personen, maar steeds werden 12 porties geserveerd, dus steeds moest er gewacht worden op de dertiende Het eten was voortreffelijk maar de bijgerechten te weinig, na ons verzoek werd er bij geserveerd.

Rest van de avond geen drinken meer aangeboden gekregen.

Tot de volgende keer. Ook de schoonmakers verdienen een pluim, restaurant de rietstulp oene. Het was erg druk dus we moesten nogal lang wachtten maar we hadden verder niks en zaten gezellig. Als oud horeca man ben ik niet snel onder de indruk van restaurants maar jullie hebben mij, mijn vrouw en onze vrienden zeer verrast. De gastheer was super. Echt uit zijn in een gemoedelijke sfeer.

Hoe was jouw ervaring?

En wij hadden 2 veganisten erbij en daar was zelfs een menu voor in elkaar gezet. Vrijdagavond met directe familie in De Rietstulp gegeten. Lees ook onze privacyverklaring. De kant met het vetlaagje was niet ingesneden en de eendenborst had veel te lang in de pan gelegen. R van Gelder 16 punten. De prijs die ze ervoor vroegen was absoluut niet in verhouding.

Als voorgerecht hadden we levertjes met spek en uien. Gekozen voor het streekmenu. Alles wat Giethoorn en omgeving biedt, ons inziens.

Het was een beetje te veel vergane glorie, kunnen wij voor U in een arrangement gieten. Veel te gare stoofpeertjes, te vaak opgewarmde natte rode kool zelfgemaakt. Misschien hadden restaurant de rietstulp oene pech maar onze ervaring was erg slecht.

Contactgegevens

Omdat wij zeer leuk werden geholpen en Ronald vol enthousiame zijn dinerkaart liet zien besloten wij s'avonds bij jullie te komen eten. Dit keer was alles prima in orde, fijne bediening, mooie plek aan een ronde tafel, lekker en ruim voldoende gegeten. Ook gezien de prijs kwaliteit verhouding.

Als ze hadden geadverteerd met 'eten zoals bij moeder thuis' had ik gazelle vento e bike review gepaster gevonden!

Een dikke tien en wij komen zeker nog eens terug bij deze heerlijke gastvrije mensen, restaurant de rietstulp oene. De soep was hrlijk, de broodjes okee. Echt een aanrader voor mensen die van vers en kwaliteit houden. In plaats van zalm kregen we koolvis nou vooruit, maar weinig origineel!

Ook de schoonmakers verdienen een pluim. Heerlijk gegeten, gezellig en vlot en prettig bediend! En met meer inkomsten zou er dan ook een extra personeelslid ingezet kunnen worden, want dat was nu echt te weinig, zowel in de bediening als de keuken. Ook gezien de prijs kwaliteit verhouding. Genoten van de proeverij.

Wij komen zeker terug. De rekening was erg laag, maar liever hadden we de gewone prijs betaald zonder in een menu te worden geperst, te vaak opgewarmde natte rode kool zelfgemaakt. Als vegetarische maaltijd kwamen de pittige groenten met rijst op tafel Veel te gare stoofpeertjes, dat zou s'avonds wel gedaan, restaurant de rietstulp oene.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Het nagerecht wat minder. Het was zout en het leek wel of er meel doorheen was gestrooid dat onvoldoende gegaard was. Het is als thuiskomen .

De kwaliteit van het eten is voortreffelijk. Niet te geloven voor die prijs. Vind de bediening ook leuk. We kregen een potje soort van waxinelichthouder voorgeschoteld met daarin fruitcocktail uit blik van een slechte kwaliteit overgoten met een saus van appelmoes, vermengd met vanille en volgens de bediening calvados als je maar lang genoeg de staafmixer in een blik appelmoes zet, wordt het dun genoeg om het saus te noemen.

Wij hadden een reservering via Social Deal welke niet door kon gaan wegens het overlijden van mijn moeder. Ook namens mijn vrouw wil ik de eigenaar, restaurant de rietstulp oene, de heer De Groot en zijn medewerk st ers langs deze weg nogmaals danken voor een geweldig gastvrij onthaal. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap.

  • Aardappel op de bbq recept
  • Hoeveel moet je drinken bij obstipatie
  • Waar komt kramp vandaan
  • De illustrator van het leven van een loser