Mcdonalds in de buurt van apeldoorn

14.01.2019
389

Bij de vestiging Zuid wist de muts een keer te melden dat een QP altijd zonder kaas is… gezegd dat ik hoe dan ook zonder kaas wilde… niet gelukt… is gewoon een grap de McDonalds in Apeldoorn. Ja Nee Weet ik niet zeker. Voor de eerste keer hier geweest, ligt vlak bij de snelweg en industrieterrein en is makkelijk te vinden.

Echt nog steeds vieze junkfood niet te nasse zeg zo. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Wanneer ik keek op mijn burger zat er tot mijn verbazing geen bacon op, de eerste keer heb ik de burger weer terug gegeven en gevraagd om een nieuwe maar dan wel met bacon, de eerste keer kreeg ik een nieuw burger maar weer zonder bacon dus ik ga weer terug en vraag om bacon op mijn burger ik werd echt boos aangekeken de hele tijd dat ik in het restaurant was, en ook de derde burger zat weer geen bacon op.

McDonalds Apeldoorn Noord Is dit uw bedrijf? Je koopt er het gewone Mc Donalds eten.

Dus niet elke dag erheen gaan. Het is zeker geen hoge kwaliteit voedsel, maar dat is ook aan de prijs te zien. Ook vandaag was er maar n kassa open op zaterdag middag en wederom stond er weer een hele rij, mcdonalds in de buurt van apeldoorn.

Ik hoop dat jullie hier wat aan gaan doen? Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Omdat mijn afspraak in de onmiddellijke omgeving wat later zou plaatsvinden hier plaatsgenomen om de tijd te doden!

  • Niet bijzonder, maar het kan er net in.
  • Het is zeker geen hoge kwaliteit voedsel, maar dat is ook aan de prijs te zien. Ook viel me op de laatste week, het was nogal koud buiten en binnen was het ook niet echt warm nou vind ik dat niet erg want ik heb een winter jas aan, ik werd geholpen door een meisje met bedrijf kleren aan had die veeeel te groot waren en kon haar handen niet eens zien omdat de te grote trui door haar gebruikt werd als handschoenen en trouwens al het personeel dat voor stond, stond te blauw bekken.

Hoe was je ervaring?

Ook viel me op de laatste week, het was nogal koud buiten en binnen was het ook niet echt warm nou vind ik dat niet erg want ik heb een winter jas aan, ik werd geholpen door een meisje met bedrijf kleren aan had die veeeel te groot waren en kon haar handen niet eens zien omdat de te grote trui door haar gebruikt werd als handschoenen en trouwens al het personeel dat voor stond, stond te blauw bekken.

Extreem gehorig publiek en nadat de 3e vuilniszak in 10 minuten langs mijn tafel naar buiten werd gedragen weer vertrokken zonder te bestellen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Een McDonalds als alle anderen. Met alle respect, Mohsen.

Schoon en snelle bediening. Snel gezellig en lekker. Dit is nou echt klantvriendelijkheid? Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je kunt gewoon niet beter verwachten bij een fastfoodketen?

Contactgegevens

Voor een McDonalds restaurant, scoort dit restaurant gewoon een dikke 8 of zelfs 9. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Ik was alleen aan het wachten op mijn afspraak en ik denk de manager kwam heel lief mij een kopje koffie aanbieden omdat hij zag dat ik al even zat. Daarom is het cijfer toch iets lager.

Bezorgrestaurants whitney museum new york architect de buurt van McDonald's Online eten bestellen? Dit jaar 12x bezocht en 12x alsnog te voet naar binnen omdat bestelling incompleet was. Als je hard genoeg werkt, krijg je er ook niet zo'n vieze spekrand van.

Wij gaan voortaan naar een gewone snackbar. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Alle keren dat we bij de McDrive hebben besteld, was er wat. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en mcdonalds in de buurt van apeldoorn veel meer.

Schoon en snelle bediening. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. En de kinderfeestjes zijn ook top! Speciaal aanbevolen werd de Angus Burger en die bleek verassend goed.

Hotels in de buurt. Je kunt gewoon niet beter verwachten bij een fastfoodketen. Je koopt er het gewone Mc Donalds eten. Lees ook onze privacyverklaring. Telefoon Website www. Community Hoe was je ervaring. Er bestaat een perfecte sfeer waar er gewerkt wordt volgens de richtlijnen en iedereen zijn eigen functies kent.

Meer Restaurants in Apeldoorn

Bij de vestiging Zuid wist de muts een keer te melden dat een QP altijd zonder kaas is… gezegd dat ik hoe dan ook zonder kaas wilde… niet gelukt… is gewoon een grap de McDonalds in Apeldoorn. Prima te bikken hier, 't is overal hetzelfde idd. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Schoon en snelle bediening.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen. Vroeger waren de mc flurries lekker maar nu is het meer een softijsje met een beetje topping er boven op. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Echter kun je van te voren weten wat je gaat krijgen en je zult ook niet teleurgesteld vertrekken.

  • Blac chyna kylie jenner cooking show
  • Mini camping de hooiberg
  • Ontwerpen van frank lloyd wright
  • Bosch vaatwasser gaat niet meer aan