Grappige vragen met antwoorden

12.03.2019
387

Waarom kan een ei niet bevriezen? Dat quizzen leuk kan zijn weten we al. Kijk je vaak naar tekenfilms?

Hoe zou een vlieg heten als hij geen vleugels had? Ze zijn net zo lekker toch? Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Contact Sitemap Linkpartners Copyright Oh ja hoor, gewoon omdat ik dan bijvoorbeeld ergens heel blij om ben. Wat was was toen was nog geen was was?

Daarom liepen de soldaten in hoedjes van papier. Ja, waarom zou dat niet kunnen. Mijn favorieten zijn een beetje in periodes: Of kan dat niet meer. Naomi 20 juni at .

Waarom kan een ei niet bevriezen? Naomi 20 juni at

Echt Waar?! Vragen...

Ik vind het heerlijk om mee te blèèren met een nummer en helemaal los te gaan…. Waar zou je waardevolle bezittingen verstoppen als je deze zou hebben? Argentinië Hoeveel maanden hebben 30 dagen in een jaar? Kauw je op pennen? Ja, waarom zou dat niet kunnen? Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap.

Waarom heeft een goede jager zijn pet achterstevoren op. Voer een geldige url in e? Hij begon de behandeling en wonder boven wonder was de man eindelijk verlost grappige vragen met antwoorden de hik. Dus bij deze. Rml Sbar -  Mengsel grand cafe istanbul rotterdam cactus sap en zand, schuurt de maag en is voedzaam.

Waarom neemt een Hollander een mes mee in de auto. Hoe heet het nummer van Marco Borsato dat ook als pizza te verkrijgen is.

Dat vond ik niet zo nodig en dus heb ik het bord mee naar huis genomen. Hoeveel talen spreek je? Nee, dit vindt ik best wel vies en is ook niet erg prettig als iemand je een pen te leen vraagt.

Is een spelprogramma dat wekelijks op RTL4 te zien is. Ik denk dat ik het meest lekker als ontbijt cruesli met melk vindt of een broodje met een zachtgekookt eitje. Welke merk zat vroeger grappige vragen met antwoorden het wielrennen en heeft daarnaast heerlijke waterijsjes.

Hoe begraaft een hollander een mijn. Met het gezicht richting de waterbak op de bril zitten.

Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy statement accepteert. Wat is je favoriete eten? Ik ben benieuwd of je verrast bent door mijn antwoorden of dat je alles eigenlijk wel had verwacht.

Vikingen zijn de uitvinders van het strijkijzer. Hij begon de behandeling en wonder boven wonder was de man eindelijk verlost van de hik. Dan heeft een dove er ook wat aan! De aankomende paus zit met blote billen op een holle troon, grappige vragen met antwoorden. Waarom zijn in limburg de garages minimum 25 meter lang! Deel het met jouw vrienden en connecties. In welk land worden de Olympische Zomerspelen van gehouden.

Ja, ik heb ooit een verboden voor honden bord gestolen. Waarom kan een ei niet bevriezen? Ooit zonder benzine gestaan?

Maar nutteloos kan ook leuk zijn. Het publiek bestaat uit man die allen een geldbedrag moeten verdelen. Bij de Albert Heijn hebben ze vega nuggets. Tallsay is een leuke en makkelijke manier om verhalen, artikelen en recepten te publiceren.

  • Ryanair geannuleerde vluchten november
  • Pijn in bovenbeen voorkant
  • Nike air revolution sky hi nederland
  • Woning te huur den bosch