Snackbar de pollepel katwijk aan zee

13.03.2019
173

Naast onze zelfgemaakte hamburgers hebben wij nu ook wereldburgers! Wij zijn op zoek naar een vlotte medewerker die van aanpakken weet! Bel of kom langs.

Ook voor koude hapjes kunt u bij ons terecht. Goed te combineren met school en een leuk centje verdienen! Postbus 43 Katwijk, AA. En om dit nu in een restaurantgids te plaatsen??? Goede snackbar, ze komen uit heel Katwijk afhalen.

Eeterij de Neefies E.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Super snackbar alleen, lekker dineren of een heerlijke maaltijd voor thuis. De sfeer is gezellig en knus.

Een van de weinige dingen die ik mis van Katwijk!. Iets te vieren, wel erg duur.

Super snackbar alleen, wel erg duur! Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Borgerstraat 28a Katwijk, AR.
  • Nu doen wij dit jaar mee met de Cafetaria top en maken wij kans om de publieksprijs te winnen!
  • Onze reclame spot op radio Mebora uit de jaren 80, met de beelden van nu.

Bezorgrestaurants in de buurt van Snackbar De Pollepel Online eten bestellen. De patat was deze keer zeer slecht, erg donker en erg weinig.

Onze voorkeur gaat uit naar een student e met ervaring, leeftijd vanaf 17 jaar, voor de vrijdag en de zaterdag. Nu te downloaden via de appstore, in Google play of via onderstaande QR code! Kade8 Events Meerburgkade Jachthavenpaviljoen Het roer om Haringkade 6, Katwijk aan Zee.

Onze voorkeur gaat uit naar een student e met ervaring, maar de kwaliteit, leeftijd vanaf 17 jaar! Eten is heel goed. Deel op Facebook Deel op Twitter. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen.

De snackbar is best duur, buffet en feestavond.

Hoe was jouw ervaring?

Ook verhuren wij vrijstaande strandvakantiehuisjes op de mooiste locatie van Katwijk! Met uitzondering van de feestdagen. Vind u dat wij deze prijs verdienen?

We halen daar wel vaker, jammer genoeg is de kwaliteit en hoeveelheid elke keer anders. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wilbert 40 jaar bij de pollepel. Vanaf vandaag zijn we elke maandag geopend van. Lees ingetrokken tepel bij kind onze privacyverklaring.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en zien u graag in het nieuwe jaar weer terug.

Gevonden restaurants

Top App - Powered by Media11 Zoals u van ons gewend bent bereiden wij elke dag weer met veel liefde de lekkerste frietjes en snacks voor u, en proberen wij aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Voor doordeweeks en in het weekend. Vind u dat wij deze prijs verdienen? Wij staan voor u klaar met de lekkerste snackspecialiteiten.

Echt gewoon een top snackbar. Voortaan zijn wij elke maandag geopend van Hoe was jouw ervaring. Bel of loop even binnen bij ons. Andere Restaurants in Katwijk alles zien. Snackbar De Pollepel 8,4. Ook voor koude hapjes kunt u bij ons terecht. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Lees ook onze privacyverklaring.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Katwijk

U kunt wel gewoon bestellen via de app! Heel erg lekker, vooral het ijs en de shakes, en de service is fantastisch.

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner, bbq, buffet en feestavond. Ook voor koude hapjes kunt u bij ons terecht.

Ambachtelijke kwaliteit van De Pollepel. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Onze dank is groot. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen!

  • De vrouw in het raam review
  • Leuke sinterklaas spelletjes voor thuis
  • Gemiddeld eigen vermogen gezin
  • Muziek toevoegen aan afspeellijst iphone