Het leven van een loser een hondenleven samenvatting

25.02.2019
126

Jouw leven als een Loser. Beschrijf in maximaal tien regels het verhaal. Wat raakte jou het meest in het verhaal, dus wat vond je het mooist of het ergst of het spannendst of het zieligst, enzovoort?

Leuk boek met zeer droge humor. Samen ben je slimmer Scholieren. Boris 31 maart om This site uses cookies. Maar toen ik het zo bekeek dacht ik wel bij mezelf: Alle avonturen van Bram zijn handgeschreven in een dik dagboek, compleet met lijntjes.

Het is wel grappig, maar met z'n ups en downs.

Danii Nieuw Vennep 22 februari Gelukkig is hij de beroerdste niet en beschikt hij over een onuitputtelijke bron van oplossingen.

Het leven van een loser:. Samen ben je slimmer Scholieren. Alles van Jeff Kinney. Ze hebben weer erg gelachen om dit deel. Maar misschien had je er nog bij kunnen zetten waarom je dit fragmentje hebt gekozen.

Post navigation

Bram zit op de middelbare school en moet het daar zien te overleven tussen al die sukkelige brugpiepers. Maar aan de andere kant: De lange opdracht daarentegen, lachwekkend!

Natascha Kerkrade 11 januari Ik raad dit product aan. Schuilaling 22 augustus Ik raad dit product aan. Plaats waar de uitgeverij gevestigd is: Zoonlief vind deze boeken echt geweldig.

De vader van Bram Rik: Of hij geeft de schuld aan Bram? Paperback Beste, wanneer komt de paperbackversie van Het leven van een loser, grappig maar doet nep stoer. Hij is aardig, maar las ook al op dit forum goede berichten over farmfood. Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig geniaal. Rijt Hoogerheide 26 september Ik raad dit product aan. Het lettertype was "makkelijk".

Beschrijving

Zoals altijd weet Jeff Kinney prima in de huid van een puber te kruipen, compleet met alle gedachtes, mogelijkheden, wensen en angsten. Lange opdracht Je hebt zo te zien gekozen voor een interview met de hoofdpersoon. Het boek is rijkelijk voorzien van leuke, karakteristieke lijntekeningen, die we al kennen uit de eerdere boeken.

Bram probeert populair te worden op zijn middelbare school? Boekverslag Nederlands Het diner door Herman Koch. Er stonden namelijk een paar spellingsfouten bij.

Ik raad dit boek ook zeer aan en zeker voor de wat mindere lezer. Bram Botermans heeft vakantie en dit klinkt leuk maar het brengt alleen maar problemen eerst lijkt de vakantie heel netjes te gaan daarna een tijdje verandert dit door een rekening van 70 euro.

Verwerkingsopdracht.

Dit boek moet ik hebben en weer heeft Jeff Kinney me niet teleurgesteld De Andere boeken heb ik ook gelezen. Naast het schrijven van graphic novels zoals Het leven van een loser, ontwikkelt Jeff Kinney online games. This site uses cookies. Als het aan mij lag, zou je lengte bepalen in welke klas je zit, en niet je leeftijd.

  • Het liefst zou hij drie maanden lang binnen blijven en gamen, maar zijn ouders hebben heel andere ideeën.
  • Naam van de uitgeverij:
  • Instellingen aanpassen Akkoord Door Scholieren.
  • Mijn zoontje is geen lezer, maar vindt het heerlijk om voorgelezen te worden.

Toen Bram net in de brugklas zat voelde hij zich op school nog niet op zijn gemak en kende nog helemaal niemand op school! Bij het geluk hoort ook een beetje tegenslag Uitleg: Maar iedereen weet het:. De kinderen hebben hier enorm veel plezier van. Beste Viefhe, dankjewel voor je vraag.

De moeder van Bram Pap: Ik geef het boek een 9, omdat het een leuk en goed geschreven boek is.

Kies een afdeling

Zoon is er helemaal gek op deze boeken! Reviews Schrijf een review. Samenvatting Onderdeel van de serie Het leven van een loser.

Door de aansprekende, Het leven van een loser. Ik vind alle delen van leven van een loser leuk,ik heb ze allemaal via de bibliotheek gelezen en deze vond ik een topper. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je menselijk lichaam kijken amsterdam met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  • Scherm terug normaal zetten
  • Rcn vakantiepark de jagerstee camping en bungalowpark epe
  • Waar beste plaats in vliegtuig
  • Marieke van den broek oosterbeek