Wie is het disney extra bladen

11.03.2019
131

Hoe kan je meerdere kaarten van het spel 'Wie is het? Hasbro spellen zijn doordacht, veilig en vooral super leuk! Leuk is ook dat je online nog meer "speelfiguren" kunt downloaden en uitprinten.

Verder een leuk en prima spel. Te fragiel, deurtjes vallen dicht, te licht. Het is enkel een beetje onhandig om de deurtjes open te doen ald de twee kanten aan elkaar gekoppelt zijn. Vdvkirsti 21 oktober Eindeloos speelplezier Grappig Spannend Leuk ontwerp.

Dat zorgt voor afwisseling en je kunt steeds nieuwe vragen bedenken. Heel erg leuk en leerzaam spel. Keuze uit meer dan figuren. Mijn kleinzoon die 5 werd, was en is erg enthousiast. Ik heb het spel gekocht omdat ik het kende van vroeger. Het koppelen van de bordjes om op tafel te spelen is totale onzin.

 • Dit is een heel leuk spel zowel voor jong en oud.
 • Leuk spel, ook voor kleinere kinderen 4 jaar. Lampfiets Nijmegen 9 december

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Er zit er 1 extra bij met dieren en je kan ze van internet afhalen. Bedieningsgemak van dit spel is ook heel goed. Vooral de vrolijke plaatjes, met de diertjes, vind hij super leuk. Bijna voor elke leeftijd. Het originele spel met liggende elementen was van veel betere kwaliteit dan deze nieuwe variant.

 • Ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar. Olivierh Amsterdam 29 december Ik raad dit product aan.
 • Goede kwaliteit materiaal met heldere leuke speelkaarten.

Wilde heel graag wie is het. RoxanneM Haarlem 20 maart Ik raad dit product aan. Sandradevries Zwolle 6 juni Ik raad dit product aan. Het blijft een heerlijk spel om met de kinderen te doen. Hasbro spellen zijn doordacht, veilig en vooral super leuk.

Dit is een heel leuk spel zowel voor jong en oud. Leuk spel voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Veel t kwetsbaar, licht plastic. Gezin6 10 oktober Ik raad dit product aan.

De raampjes moet je allemaal bloed in urine zwangerschapstest open doen als je wilt beginnen anders sluit je die van de ander aan de andere kant omdat ze aan elkaar vast zitten. Liset27 1 december Ik raad dit product aan. Het blijft een heel leuk spel? Ik vond het zelf altijd een leuk spel vroeger en nu speel ik het weer samen met mijn neefje, wie is het disney extra bladen. Enige nadeel is dat het een beetje 'fragiel' is.

BelvandeBerg Rotterdam 16 januari Ik raad dit product aan! Dat houdt het spel levendig.

Productbeschrijving

Fijne vorm van wie is het? Mijn dochtertje is 6 en heeft dit spel gekregen. Iceman01 23 januari Ik raad dit product aan. Kleine onderdelen Matige kwaliteit. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

 • Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig.
 • Niet voor de hele kleintjes geschikt, want volgens mij is het zo kapot als het een keer van de tafel wordt gegooid.
 • We spelen het elke dag!
 • KatrienNoel Melle 17 januari Ik raad dit product aan.

Ze leert ervan na te denken over strategie. Dit spel is er al heel wat jaren, dat is het belangrijkste. WilColette oss 31 oktober Ik raad dit product aan. Het spel is leuk, maar je moet het zelf in elkaar zetten lastig wie is het disney extra bladen vervolgens past het niet meer in de doos onpraktisch.

Goed voor het kritisch kijken en wat te doen met verkouden baby. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit gelukkig zaten er behalve nieuwe gezichten ook de. De uitvoering van het spel is matig. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Maar de kinderen vinden het leuk, elders weinig gebr. Sandradevries Zwolle 6 juni Ik raad dit product aan, wie is het disney extra bladen.

Sanziel Spijkerboor 16 januari Ik raad dit product aan. Olivierh Amsterdam 29 december Ik raad dit product aan. Kleine onderdelen Toezicht nodig.

Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.

Het is haar favoriete spel. Robi 27 november Ik raad dit product aan. De plaatjes zijn erg klein je kan amper zien wat voor kleur ogen ze hebben.

 • Track en trace nummer postnl kwijt
 • Immoweb huis te huur brugge
 • Alleen huis kopen forum
 • De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest