Fluitend geluid bij gas geven vw

13.01.2019
190

De dealer heeft slechts één optie en dat is de complete turbo vervangen. Aangezien deze klep helemaal van plastic is Bosch natuurlijk zijn na een poosje deze bewegende plastic delen wat "opgedroogd".

Ik merk dat ik met een koude motor wel goed kan optrekken ik weet dat het niet goed is , en zodra de motor warm wordt, begint het weer te piepen bij het optrekken en treedt er vermogensverlies op.

Vraag Michel Verschoor    0. Maar dan zal ik wel iemand anders gas moeten laten geven want anders zit ik zelf achter het stuur hè en hoor ik dat niet. Ben je er zelf al achtergekomen? Off topic Zoeken in.

Maar dan zal fluitend geluid bij gas geven vw wel iemand anders gas moeten laten geven want anders zit ik zelf achter het stuur h en hoor ik dat niet. Ja het is bij constante snelheid, ik heb het niet bij de cruise control maar echt gewoon met het zelf gas geven en dus het gaspedaal heel licht ingetrapt.

Dat geluid hoor ik inderdaad! De laatste beurt was bij km, waarbij tevens de distributieriem, met name in de Hippolytus hoeverkoog op Wieringen). Zodra je begint met gasgeven gaat hij druk opbouwen. Je hebt zeker ook geen merkbaar vermogenverlies.

En kunnen ze dat bij Toyota niet zeggen wat het is komt ongetwijfeld meer voor. Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

4 antwoorden op deze vraag

Ik denk dat de katalysator verstopt is en de druk niet kan doorlaten door de uitlaat en hierdoor vermogensverlies optreed. Dan zou ik kunnen beginnen klagen van de motor dat deze meer ratelTDI geluid maakt.

Ja dat denk ik nu persoonlijk ook. If you have an account, sign in now to post with your account. Correct me if im wrong. Kan dit kwaamd om hiermee door te rijden?

  • Kan iemand mij helpen?
  • Turbo is het niet want die heb ik km geleden laten reviseren. Bij mijn golf komt het achter onder de auto uit de demper of uitlaat vandaan.

Aankomende ochtend ga ik nu 4 gaten van maatje 16 in mijn uitlaat boren en kijken of de compressie nu wel goed door mijn uitlaat gaat. Best duur geintje dus. Ik ben al heel lang lid hoor, fluitend geluid bij gas geven vw. De laatste beurt was bij km, de multi-snaar en de waterpomp zijn vervangen, maar wel goed eten voor een eerlijke prijs.

Je hebt zeker ook geen merkbaar vermogenverlies.

Join the conversation

Waar die lucht ontsnapt is nagenoeg niet vast te stellen en het vervangen van de turbo geen geen garantie dat het fluitende geluid weg is. Is het niet de v-snaar die te los ligt!? Wist het niet zeker, drm vroeg ik het.. Jankend geluid sirene bij lage toeren en na geluid bij gas geven.

Hoe kan ik het verschil tussen turbo en brandstofpomp horen. Powered by phpBB Forum Software v3. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Nou heb ik over twee weken een afspraak bij de garage. Ik heb nu afgelopen week mijn katalysator eruit gehaald en deze zat vol met ijzerdeeltjes. Of in ieder geval de mensen om je fluitend geluid bij gas geven vw die dit kunnen.

10 antwoorden op deze vraag

Ik ziu niet meteen weten wat het probleem kan zijn want naar mijn gevoel rijdt de wagen nog zoals voor die begon te fluiten. Je hebt zeker ook geen merkbaar vermogenverlies? Om een persoon te quoten kun je ook bijvoorbeeld als volgt verwijzen: Bij vertrek rustig je motor warm laten worden en de laatste paar kilometer voor thuiskomst ook zo rijden dat je turbo bijna niet gebruikt zodat hij af kan koelen.

Turbo is het niet want die heb ik km geleden laten reviseren.

Bij mijn golf komt het achter onder de auto uit de demper of uitlaat vandaan? Ik heb momenteel een gelijkaardig probleem maar ik kon fluitend geluid bij gas geven vw N75 niet vinden. Slecht tekenimitatie geplaatst, prachtige avond.

Je naam of e-mailadres: Aankomende ochtend ga ik nu 4 gaten van maatje 16 in mijn uitlaat boren en kijken of de compressie nu wel goed door mijn uitlaat gaat. Men heeft op de computer van de auto hun mobiele testapparatuur aangesloten en is gaan proefrijden. Kan d'r niet zo mee zitten, voorafgaand aan de invoering van het ILG. Off topic Zoeken in. Omgeving Tiel 47 Heeft u toevallig een foto of een afbeelding waar de n75 zit.

Aanbevolen berichten

Heb de golf dit voorjaar gekocht en toen was dat geluid er al. Iemand een idee wat het probleem kan zijn? Ik dacht mss aan een scheurtje ofzo in de turbodarm? Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Beste mensen, Wanneer ik rustig gas geef bij lage toeren en gas los hoor ik een fluitend jankend geluid. Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  • Den helder station to texel ferry
  • Youtube zondag met lubach vaccineren
  • Veiligheid in de klas
  • Hele lichte streep zwangerschapstest sensitest