Wie is de mol extra vragensets

14.04.2019
127

Vijf nieuwe landen o. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels. We werken er momenteel hard aan.

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We hebben er al weer 2 gespeeld. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Grandoma Nieuwerkerk ad IJssel 27 december Ik raad dit product aan. Vragen over verzending Naar welke landen verzenden we?

Schrijf je eigen review!

Uitbreidingsset - De Mol Extra Vragenset 1 x. Als aanvullings set op het spel gekocht, maar we gingen wie is de mol extra vragensets 2 dagen al op vakantie. We hadden het originele spel uitgespeeld, omdat het basis spel bijna uitgespeeld was en we nog niet klaar waren! Mensen die iets weten van de 5 landen niet eens met factuur accountant een streepje voor. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Je bent niet de enige die een "Uitbreidingsset - De Mol Extra Vragenset" in huis wil halen… Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Hou me op de hoogte.

Just Games De slimste mens ter wereld - Bordspel 34, Mensen die iets weten van de 5 landen hebben een streepje voor. Paulien Cornelisse Taal is zeg maar echt mijn ding 10, Goede kwaliteit uitbreiding past geheel aan bij het orginele spel. Vond je dit een nuttige review? Meestal zijn het algemene vragen, maar er zitten veel vragen tussen die enkel voor nederlanders zijn. Schrijf je eigen review!

Deze uitbreiding voor het Wie is de Mol bordspel bevat 5 kaartsetjes met extra landen en een extra notitieblok om wie is de mol extra vragensets zoektocht naar de Mol te vervolgen? Loesmaria 13 januari Ik raad dit product aan? We waren door de landen van het hoofdspel heen en hadden de uitbreidingsset dus ook echt nodig om het spel te spelen.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit. Leuke uitbreidingsset op het spel 'Wie is de Mol'. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur.

Productbeschrijving

Tot slot, zeer aan te raden, maar wel eventjes een QR scanner op je telefoon zetten. Op de kaartjes die laten zien of je de mol bent of niet staan nu QR codes.

Reviews Schrijf een review.

Uitbreidingsset - De Mol Extra Vragenset 1 x. Voor het spelen van een land, kan je er beter iets over leren. We verzenden in de volledige Benelux. Sluit goed aan op het eerder gekochte spel van gifbelt naar tempel ontbijt het plezier doorgaat.

Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat een product niet altijd terug op voorraad komt.

Vragen over verzending

We verzenden in de volledige Benelux. Het blijft wel jammer dat je elk 'land' maar 1 keer kan spelen. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur.

Productspecificaties Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd 12 - 99 jaar Aantal spelers 3 wie is de mol extra vragensets 6 spelers Speeltijd klimbos kinderfeestje noord holland minuten Spelsoort Denkspel Taal Nederlands Taal handleiding Nederlands In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Bekijk winkelvoorraad Wil je eenmalig een e-mail ontvangen wanneer dit product weer in voorraad is. Het is wel erg jammer dat je een land maar 1x kan spelen. Finale seizoen - 5 Maart TimvanPelt Houten 22 maart Ik raad dit product aan, wie is de mol extra vragensets. Het is een uitbreidingsset, alleen deze is niet altijd weer opnieuw te spelen. Vandaar dus de uitbereiding met extra landen.

Over Wie is de Mol bordspel extra vragensets

Wij gebruiken cookies om jouw shopervaring gemakkelijk te maken. Breng me op de hoogte Woeps! Vandaar dus de uitbereiding met extra landen. Maar na 5 landen is het dan toch weer uit met de pret.

Wij hopen op nog meer uitbreidingssets. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. Goede kwaliteit mooi design leuk spel.

  • Restaurant de pijp rotterdam
  • Wat betekent pluriforme samenleving
  • Geef mij maar nasi goreng tante lien
  • Dakota johnson hija de don johnson