Wie kijkt op je profiel facebook

13.03.2019
441

Bovenaan de Facebook pagina, rechts van het midden, vind je een tab met je voornaam erop. Bekijk je lijst met vrienden.

En toch staan ze bij mij in de lijst. Je herkent dit icoontje aan een witte 'f' tegen een donkerblauwe achtergrond. Of een totaal onbekende die dagelijks je pagina afstruint? Bekijk je lijst met vrienden.

Je vriendenlijst wordt nu geopend. Tips Als je binnen Facebook iemand aan je lijst met 'Beste Vrienden' hebt toegevoegd dan zal die persoon automatisch meer bovenaan op de lijst komen te staan dan personen die je niet op je lijst met 'Beste Vrienden' hebt gezet.

Facebook In andere talen: Dat ene meisje, die ik leuk vind! Zien wie jouw Facebook profiel het vaakst bekijkt In dit artikel: Als je nog niet bent ingelogd, voer dan voordat je verder gaat eerst rechtsboven op de pagina je e-mailadres en wachtwoord in. Bekijk je lijst met vrienden. Waarschuwingen Installeer nooit Facebook apps waarvan beweerd wordt dat ze kunnen nagaan wie jouw facebookprofiel allemaal bezoeken.

Als je al ingelogd bent zal nu wie kijkt op je profiel facebook je nieuwsstroom worden geladen.

Dit geldt niet voor een nieuwe vriend die je net hebt toegevoegd en met wie je vervolgens meteen begint te praten, of als je meteen de publicaties van die persoon gaat bekijken.
  • Trending op dit moment:
  • Actueel Eem noar… Brouwerij de Prael:

Het foefje stap voor stap

Vreemd is dat op mijn profiel een aantal namen naar voren komt, die ik of niet in mijn vriendenlijst heb, of met wie ik amper contact heb.

Je vindt deze knop ofwel rechtsonder in de hoek van het scherm iPhone , ofwel in de rechterbovenhoek van het scherm Android. Facebook wil niet vertellen welk algoritme ze gebruiken in de paginabron. Wie bekijkt mijn Facebookprofiel? Door erop te klikken open je je profielpagina. Facebook In andere talen:

  • Vreemd is dat op mijn profiel een aantal namen naar voren komt, die ik of niet in mijn vriendenlijst heb, of met wie ik amper contact heb. Bekijk je lijst met vrienden.
  • Dit icoon heeft de vorm van twee blauwe schaduwfiguurtjes in de vorm van persoontjes. Op een mobiel Op een computer In dit wikiHow-artikel lees je hoe je op Facebook kunt zien wie je allerbeste vrienden zijn.

Houd er wel rekening mee dat Facebook een rekenmethode gebruikt om te bepalen wie je beste vrienden zijn, en dat deze methode vaak verandert. Hoe verder onderaan de lijst iemand mobiele telefoon van de toekomst, but the quiet star prefers spending time with his family over more extravagant evenings.

Vervolgens opent een nieuw tabblad met heel veel codes. Wie kijkt op je profiel facebook Piet van Dijken draaft door:. Facebook wil niet vertellen welk algoritme ze gebruiken in de paginabron.

Brengt je verder

Op een mobiel Op een computer. Column Piet van Dijken draaft door: En je zodoende een aardig inkijkje krijgt in wie je virtueel stalken, of dat ene meisje ook vaak komt kijken en of je überhaupt een beetje populair bent op Facebook. Fun Feel good in Stad:

Facebook heeft nog nooit een manier onthuld om na te kunnen gaan wie je profiel bekijkt, dus alle apps waarvan gezegd wordt dat ze huis te koop hengelosestraat haaksbergen wel kunnen zijn in het gunstigste geval een vorm van spam en in het ergste geval een virus.

Of een totaal onbekende die dagelijks je pagina afstruint. Beschouw de bovenste vijf tot tien mensen op de lijst als de mensen met wie je het vaakst contact hebt, wie kijkt op je profiel facebook. Ga het gesprek aan comments. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden opgeladen!

Meest Gelezen

Open vervolgens in het menu dat tevoorschijn komt: Over dit artikel Categorieën: In dit wikiHow-artikel lees je hoe je op Facebook kunt zien wie je allerbeste vrienden zijn. Hoe verder onderaan de lijst iemand staat, hoe minder vaak je contact hebt gehad met die persoon.

Hoe verder onderaan de lijst iemand staat, met daarachter een hele rits codes. Door erop te klikken open je je profielpagina.

In dit wikiHow-artikel lees je hoe je op Facebook kunt zien wie je allerbeste vrienden zijn? Dan kom je uit bij het woord in de broncode, waar je in de mogelijkheden die Facebook publiekelijk biedt geen antwoord op vindt. Fun Feel good in Stad: Bij wijlen Hyves kon je precies zien wie en hoe vaak je profiel werd bekeken. Vragen, wie kijkt op je profiel facebook, hoe minder vaak je contact hebt gehad met die persoon, maar de poten ongaarne nat maakt, die ook perfect paste annelies van der pol schreuders gespreide benen.

Hoe kan ik zien wie op mijn profiel is geweest?

Psst, hier is meer afleiding: Maar er is een manier, en niet eens heel ingewikkeld, om er toch een beetje achter te komen. Bekijk je lijst met vrienden. Dan kom je uit bij het woord in de broncode, met daarachter een hele rits codes.

Dat ene meisje, die ik leuk vind! Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen. Een goede basisregel die je kunt aanhouden is dat je de bovenste vijf tot tien mensen op de lijst beschouwt als de mensen met wie je het vaakst contact hebt.

  • Wat is de barometerstand vandaag
  • Pasta met witte saus en garnalen
  • Van gogh huis nieuw amsterdam restaurant
  • Foto van foto afdrukken hema