Campings in de duitse elzas

13.04.2019
107

Beoordelingen 7,9 Deze waardering is de gemiddelde waardering van Vacansoleil-gasten die op deze camping hun vakantie hebben doorgebracht. De Elzas is een klein gebied dat is gelegen in het noordoosten van Frankrijk, tegen de grens met Duitsland aan. Mulhouse is de museumstad van de Elzas.

Lekker wandelen en mountainbikken, een balletje slaan of per paard door de uitgestrekte bossen draven. Je vindt hier bijzondere musea zoals het grootste automobielmuseum ter wereld en het treinen museum.

Route du Vin In wijnregio de Elzas mag een wijnroute natuurlijk niet ontbreken. Zo biedt een klim naar de kasteelruïne boven de stad een fantastisch uitzicht over het Rijndal. Bezienswaardigheden in de Elzas De Elzas heeft veel te bieden voor liefhebber van zowel natuur, als van cultuur en historie. Reserveer een plekje in de Elzas Campings in de Elzas worden vooral in het hoogseizoen drukbezocht.

Keizer Wilhelm II liet omstreeks een kasteel bouwen dat zo uit een sprookje weggelopen lijkt te zijn. Zo kunt u een stadswandeling maken langs de historie van het middeleeuwse Colmar of de oude industriestad Mulhouse bezoeken. Bekijk alle 11 Campings in Elzas Bekijk alle Campings, campings in de duitse elzas. Het unieke Riquewihr Het bijzondere wijndorpje Riquewihr lijkt wel een sprookje, maar is zeker een aanrader voor gezinnen die op de camping in de Elzas vakantie vieren, en de prachtige ligging tussen de wijngaarden.

De dierentuin van Hunawihr is niet groot, zie SoHo) Bezocht: 7 maart 2003. Dat leidt tot veel sprookjesachtige dorpjes en steden met een rijke historie.

Mulhouse is de museumstad van de Elzas. De naam van dit plaatsje is ontleend aan keizer Frederik II die het dorp heeft gesticht. Heerlijk achterover leunen met een goed glas wijn op een zonovergoten terras maakt uw verblijf op een camping in de Elzas helemaal compleet. Oorlogsbunkers en kazematten De Elzas speelde ook een rol in de Eerste en Tweede Wereldoorlog en je vindt hier dan ook diverse bunkers en kazematten die bezichtigd kunnen worden. Haut Koeningsburg, bij het plaatsje Sélestat, is hoog boven de Rijn gelegen en biedt een indrukwekkend uitzicht over de omliggende regio.

Route du Vin In wijnregio de Elzas mag een wijnroute natuurlijk niet ontbreken. Het dorp zelf is zeer de moeite waard om te bezoeken, maar ook de directe omgeving nodigt uit om ontdekt te worden. De Elzas wordt gekenmerkt door de uitgestrekte wijngaarden. Mulhouse is de museumstad van de Elzas. Je vindt hier bijzondere musea zoals het grootste automobielmuseum ter wereld en het treinen museum, campings in de duitse elzas.

Camping Elzas (Alsace)

Vind uw droomvakantie in Europa! Loop eens binnen bij één van de knusse antiekzaakjes en bezoek het museum Unterlinden, dat zich in een voormalig klooster bevindt. Loop door de oude toegangspoort, slenter door de charmante straatjes en bezoek het museum dat zich in de toren boven de stadspoort bevindt.

Het natuurpark de Vogezen is een paradijs voor natuurliefhebbers. Reserveer daarom snel een mooie plek op een camping in de Elzas voor een heerlijke vakantie.

Op de camping in de Elzas bent u omgeven door groen en kunt u zowel lekker actief zijn als heerlijk ontspannen. Natuurpark de Vogezen Het natuurpark de Vogezen is een paradijs voor natuurliefhebbers. De Elzas heeft veel te bieden voor liefhebber van zowel natuur, als van cultuur en historie, campings in de duitse elzas.

De Elzas biedt een scala aan bezienswaardigheden. In dit glooiende berglandschap met soms verrassend hoge toppen kun je heerlijk wandelen door bossen, over bergweides en langs kabbelende beekjes. Er is een ruim aanbod van campings in de Elzas, die zowel jong als oud volop mogelijkheden bieden voor een heerlijke vakantie.

Perfecte setting voor lange wandel- en fietstochten. Bekijk camping Bekijk camping.

In dit glooiende berglandschap met soms verrassend hoge toppen kun je heerlijk wandelen door bossen, over bergweides en langs kabbelende beekjes. Ontdek de charmante wijndorpjes in de omgeving en geniet van de sfeer op de camping. Genieten op een camping in de Elzas in Frankrijk Kamperen in de Elzas betekent een vakantie in een bijzonder en campings in de duitse elzas gebied!

Perfecte setting voor lange wandel- en fietstochten. Ben je op zoek naar rust en uitgestrekte natuur. Straatsburg is tevens een mooie stad om op te zoeken! De regio is dan ook rijk aan bezienswaardigheden en biedt vele kilometers aan wandel- en fietspaden.

Camping Elzas

Stop vooral bij een wijnboer om de lokale wijn ook te proeven. Een camping met een Nederlandse eigenaar is ideaal als je graag in je eigen taal informatie wil hebben over de omgeving en de faciliteiten. De Maginotlinie, die voor de Tweede Wereldoorlog werd aangelegd, loopt langs de grens met Duitsland.

Ben je op zoek naar rust en uitgestrekte natuur. Mulhouse is de museumstad van de Elzas. Straatsburg is tevens een mooie stad om op te zoeken.

  • Maanden van het jaar hoofdletter
  • Hoe lang kan een konijn worden
  • Faith in humanity restored
  • Wanneer mag een kind in een kinderstoel