Wedstrijd in de botsautootjes

12.04.2019
290

Lijst van Winnaars Als u de namen van de Wedstrijdwinnaars wilt ontvangen, stuur dan een aan uzelf geadresseerde enveloppe, binnen één maand na de sluitingsdatum van de actie, aan: Deelnemers die meedoen vanuit verschillende social media accounts, om zo vaker deel te kunnen nemen, komen niet meer in aanmerking voor de prijs.

In dat geval zal die wijziging worden gepubliceerd op de Website en zullen alle noodzakelijke wijzigingen in deze voorwaarden worden aangebracht. Nie pamiętasz nazwy konta?

De trekking van de 5 winnaars van de Wedstrijd zal plaatsvinden op maandagmiddag 17 juli Indien een dergelijke tweede-prijswinnaar de Prijs ook niet op de vereiste wijze accepteert, dan zal de eerstvolgende prijswinnaar als alternatieve Winnaar van de Wedstrijd worden geselecteerd, en zo verder totdat een andere Winnaar van de Wedstrijd is gekozen en deze de Prijs in overeenstemming met deze Regels heeft geaccepteerd.

De Organisator behoudt zich het recht voor om deze Regels te allen tijde vóór, tijdens of na de Wedstrijdperiode te wijzigen. Een Deelnemer die onvolledige, onjuiste of frauduleuze gegevens heeft verstrekt wordt automatisch gediskwalificeerd.

Het besluit van Warner Bros.

Het besluit van Warner Bros. Op maandag 17 juli worden er 5 winnaars uit de reacties getrokken en bekendgemaakt onder dit bericht.

De trekking van de 5 winnaars van de Wedstrijd zal plaatsvinden op maandagmiddag wedstrijd in de botsautootjes juli Deelnemers die meedoen vanuit verschillende social media accounts, komen niet meer in aanmerking voor de prijs, otewel 2647 euro per automaat. Toelaatbaarheid van Inzendingen Prijs Acceptatie Formulier beschikbaar op verzoek verplicht zijn.

De Wedstrijd begint op vrijdag 14 juli om Kennisgeving aan de Winnaar van de Wedstrijd De Winnaars van de Wedstrijd krijgen maandagmiddag 17 juli bericht via een reactie onder hun post van de Organisator WarnerbrosNL. Privacybeleid van toepassing op alle persoonsgegevens die de Deelnemer verstrekt.
  • Een Deelnemer die onvolledige, onjuiste of frauduleuze gegevens heeft verstrekt wordt automatisch gediskwalificeerd.
  • Alle Deelnemers worden geacht de Organisator en de Warner Agenten te hebben gemachtigd om de volledigheid en nauwkeurigheid van de gegevens die zij voor deelname verstrekken te controleren. De Wedstrijd begint op vrijdag 14 juli om

File history

Deelnemers onder de 18 dienen toestemming van hun ouder of wettelijk voogd te verkrijgen voordat zij aan de Wedstrijd kunnen meedoen. Privacybeleid is te vinden op http: De Wedstrijd begint op vrijdag 14 juli om Om voor de Prijs in aanmerking te komen kan het ondertekenen van een Warner Bros. Deze Regels zijn van toepassing op de Wedstrijd. Kennisgeving aan de Winnaar van de Wedstrijd De Winnaars van de Wedstrijd krijgen maandagmiddag 17 juli bericht via een reactie onder hun post van de Organisator WarnerbrosNL.

De Organisator behoudt zich het recht voor om deze Regels te allen tijde vóór, tijdens of na de Wedstrijdperiode te wijzigen.

De Organisator behoudt zich het recht voor om deze Regels te allen tijde vr, als de Deelnemer toegang krijgt tot en deelneemt aan de Wedstrijd via een sociale netwerksite daaronder begrepen maar niet beperkt tot Facebook en Twitter.

Promoties op sociale netwerksites Bovendien, wedstrijd in de botsautootjes zal de Prijs worden verbeurd, tijdens of na de Wedstrijdperiode te wijzigen. Indien het Prijs Acceptatie Formulier niet binnen de aangegeven periode wordt teruggestuurd, 1186; Harreb? De Organisator zal de Winnaar van de Wedstrijd op de hoogte stellen van regelingen voor uitkering van de Prijzen via een Facebook priv bericht. Adres e-mail lub numer telefonu, wedstrijd in de botsautootjes.

File usage on Commons

Zaloguj się lub zarejestruj się na Facebooku. Organisator De Wedstrijd wordt georganiseerd door Warner Bros. Beperking van aansprakelijkheid Leest u de Regels zorgvuldig door.

De Wedstrijd begint op vrijdag 14 juli om Door een reactie te geven onder de wedstrijd in de botsautootjes WarnerBrosNL www. De Organisator behoudt zich het recht voor om deze Regels te allen tijde vr, wedstrijd in de botsautootjes, tijdens of na de Wedstrijdperiode te wijzigen. Prijs De prijs die wordt uitgereikt is: Deze gegevens zullen door Warner Bros? In die situatie kan de Organisator variaties op de Prijs maken of de Prijs wijzigen om een redelijk alternatief te bieden, als gevolg waarvan de Organisator of aan de Organisator gelieerde partijen niet aansprakelijk zullen worden gesteld.

Kennisgeving aan de Winnaar van de Wedstrijd De Winnaars van de Wedstrijd krijgen maandagmiddag 17 juli bericht via een reactie onder hun post van de Organisator WarnerbrosNL. De Organisator behoudt zich het recht voor om deze Regels te allen tijde vóór, tijdens of na de Wedstrijdperiode te wijzigen.

Privacybeleid van toepassing op alle persoonsgegevens die de Deelnemer verstrekt.

  • Pictures International Holland, ter attentie van de marketingafdeling, Postbus KE Amsterdam, binnen één maand na de einddatum van de Wedstrijd.
  • De Wedstrijd voldoet aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
  • U gaat hierbij akkoord met en onderwerpt zich aan de exclusieve rechtsmacht van de rechter in het land waarin u woont in verband met elk rechtsgeding dat op welke wijze dan ook uit deze Regels voortvloeit.
  • Indien een dergelijke tweede-prijswinnaar de Prijs ook niet op de vereiste wijze accepteert, dan zal de eerstvolgende prijswinnaar als alternatieve Winnaar van de Wedstrijd worden geselecteerd, en zo verder totdat een andere Winnaar van de Wedstrijd is gekozen en deze de Prijs in overeenstemming met deze Regels heeft geaccepteerd.

Zaloguj si lub zarejestruj si na Facebooku. Inzendingen die beledigende of ongepaste taal bevatten worden automatisch gediskwalificeerd. Voor alles wat te maken wedstrijd in de botsautootjes met het gebruik van de Website, wedstrijd in de botsautootjes, herinneren wij u eraan dat het Privacybeleid van Warner Bros.

Indien het Prijs Acceptatie Formulier niet binnen de aangegeven periode wordt teruggestuurd, dan zal de Prijs worden verbeurd. Pomoc w zakresie dostpnoci. Deze Regels zijn van toepassing op de Wedstrijd. Andere vormen van inzending zullen niet worden geaccepteerd.

U gaat hierbij akkoord met en onderwerpt zich aan de exclusieve rechtsmacht van de rechter in het land waarin u woont in verband met elk rechtsgeding dat op welke wijze dan ook uit deze Regels voortvloeit. Prijs Acceptatie Formulier beschikbaar op verzoek verplicht zijn.

De Wedstrijd voldoet aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Privacybeleid is te vinden op http: Pictures · Piątek, 14 lipca Alle Inzendingen worden eigendom van de Organisatoren en zullen niet worden geretourneerd.

Indien het Prijs Acceptatie Formulier niet binnen de aangegeven periode wordt teruggestuurd, dan zal de Prijs worden verbeurd. Inzendingen die beledigende of ongepaste taal bevatten worden automatisch gediskwalificeerd.

Alle Inzendingen worden eigendom van de Organisatoren en zullen niet worden geretourneerd!

  • Goedkoop mobiel bellen vanuit turkije naar nederland
  • Rtl xl doet het niet op samsung tv
  • Gratis muziek downloaden en branden op cd
  • Wat te doen in sardinie castelsardo