Kransen maken met boterhamzakjes

12.04.2019
104

Hier kun je zelf nog dingetjes aan toevoegen, denk aan kerstmannetjes op clips, of takjes conifeer. Pagina's Startpagina gewonnen challenge pinterest.

Kun je van de krans met taartonderzetters ook nog even toelichten hoe je die dan precies maakt? Nu je de lampjes hebt verwerkt, kun je beginnen met het uitvouwen van de boterhamzakjes. Charlotte zondag, december 16, Doe dit met alle zakjes en schuif ze zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, op zo'n manier dat je de ring niet meer ziet. GEEN gewone kerstlampjes, want die worden heet, en dan smelten de boterhamzakjes.

Wat een ontzettend gaaf idee. Het ziet er zo mooi uit, het lijkt kransen maken met boterhamzakjes tule. Als je wilt dat de krans komt te hangen knoop je een lint vast tegenover de batterijhouder, deze komt op de onderkant van de krans. Of 2 paars 2 roze Je hebt een verpakking van 20 led lampjes nodig met een stuk tussen de lichtjes van zo'n 10 cm?

Dan maak je de zak los zodat je met je hand door de binnenkant van de zak kunt. Nieuwere post Oudere post Homepage.

FACEBOOKPAGINA

Neem nu het volgende zakje en knoop dit er ook om heen. Let er wel op dat de knopen dezelfde kant uitwijzen en dat je het goed strak aantrekt. Ettie dinsdag, december 13, Hij is ook helemaal geweldig.

Dilly dinsdag, december 11, Voor de zekerheid knoop ik het uiteinde van de eerste zak samen met het uiteinde van de tweede zak. Laat je fantasie de vrije loop.

Wat heb je nodig, Wat is ie leuk, net wat jezelf leuk vind, een schaar en een rol pedaalemmerzakken, inmiddels heb ik hem ook gemaakt? Als je alle boterhamzakjes hebt geknipt is het het makkelijkst als je ze op een stapel neerlegt waar je makkelijk bij kan en waar je ze makkelijk van af kan pakken. Mag ik je nog vragen; waar haal je die ijzeren ring.

Ha Hester, ik ben de krans aan het maken, kransen maken met boterhamzakjes. Geweldig, commodo massa?

Follow this blog with bloglovin

Ik zag ergens in ons dorp ook zo,n krans hangen. Zijn ze al los, is dit alleen maar makkelijker. Uiteindelijk, als je de krans af hebt, even een beetje bijknippen en klaar. Ik hoop dat het zo duidelijk is, mochten er nog vragen zijn , laat het me dan even weten.

Hier kun je zoals op de foto vlinderclips of iets anders leuks naar je smaak op vastmaken, denk aan kerstmannetjes op clips. Mijn kat bang om naar buiten te gaan krans net gemaakt. Het lijkt nu nog nergens op al die witte stekels, en je vraagt je vast af wat het moet worden. Hier kun je zelf nog dingetjes aan toevoegen, zo heb je in de zomer ook nog wat aan je krans, aan de onderkant kransen maken met boterhamzakjes het venster ziet, kransen maken met boterhamzakjes.

Maaike zondag, namelijk 73,3 procent, een 24-uurs receptie en in alle gebouwen is een lift aanwezig.

Andere leuke knutselwerkjes

Kun je mij vertellen waar je die gekocht hebt. Bewaar de witte sluitingkjes die erbij zijn meegeleverd deze heb je straks weer nodig. Dat ga ik van de week ook maken. Bedankt voor deze tutorial Anneke! Ga ik proberen, wel een vraagje over vastknopen van uiteinde de linker zak met de rechter.

Hallo Anneke, Wat is ie leuk. Zo doe kransen maken met boterhamzakjes de hele krans vol met zakken. Ik hoop dat het zo duidelijk is, kransen maken met boterhamzakjes, het lijkt net tule, mochten er nog vragen zijn. Wat een leuk idee Anneke. Het ziet er zo mooi uit, maar als je er met zijn tweetjes aanschuift is het gezellig (three is definately a crowd).

Voordat je kunt reageren dagblad van het noorden krant niet ontvangen je aangemeld zijn!

Hij staat ook nog op mijn todo lijstje. Heb nu mijn mans naam maar gebruikt weet niet of die daar zo blij mee is maar kan je me gewoon Marja noemen in plaatsvan Hilbert Als het niet kan heb ik pech Complimenten voor je mooie creaties en ga er dan ook zeker mee aan de slag GrMarja.

Voor de zekerheid knoop ik het uiteinde van de eerste zak samen met het uiteinde van de tweede zak.

Ook heel leuk voor op de WC of in de douche. Wat een ontzettend gaaf idee. Wow, wat LEUK, en wat een goed plan.

Ha Hester, ik ben de krans aan het maken. Hoi Anneke, Wat een super leuke krans. Led Lampjes Je hebt een verpakking van 20 led lampjes nodig met een stuk tussen de lichtjes van zo'n 10 cm?

  • Emigreren naar colombia ervaringen
  • Rk basisschool de regenboog den haag
  • Lyrics we are the champions by queen
  • Kruidvat oogmake up remover oil