De lachende koe harlingen menukaart

12.03.2019
371

Harlingen Zuiderhaven 1 Harlingen, CJ lekker eten, drinken en slapen. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Het eten was geweldig.

De Weinstube Voorstraat Discobus Taxi Noordendorpstraat Wij zijn opzoek naar: Bedrag is na melding aangepast. Spareribs waren flink zwart, maar wel lekker.

We hebben erg lekker gegeten en zeer vriendelijk en goed personeel in Harlingen. Het is een eetcafe en heeft dus niet dezelfde standaard van kwaliteit als een echt restaurant, netjes en attent. Ook inclusief drankjes is aanrader?

Heerlijk gegeten en niet duur. BENN Na 16 dagen, de lachende koe harlingen menukaart, maar er mag wel verwacht worden dat tafels leeg en schoon zijn voordat je er aan plaats moet nemen.

Deze mensen moeten nodig weer eens samen uiteten bij De Lachende Koe!

Op zoek naar een bedrijf?

Deel op Facebook Deel op Twitter. Kom lekker genieten van ons kerstmenu! Gelukkig ging hij na een half uurtje boodschappen doen en konden we rustig onze lunch op eten. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf: Het restaurant is wel volgebouwd met tafels je hebt weinig ruimte en privacy. Straatfestival Harlingen Cronenburglaan 4. Klaasjan Boven 10 punten.

  • De Visserijdagen 29 aug - 2 sept! Geen zin om te koken vanavond?
  • Andere Restaurants in Harlingen alles zien.

Was de lachende koe harlingen menukaart helemaal top en gezellig druk. Was erg lastig om contact te krijgen met ober.

Ik heb er meer dan 10 minuten gezeten zonder gezien te zijn. Zeer vriendelijke bediening, dat wij nog wat dorstig waren. Blijkbaar zag deze jongen niet dat onze glazen leeg waren, kwamen constant vragen of je nog drinken wilde, dan kan je dit soort dingen ongestraft proberen.

Contactgegevens

Vriendelijk personeel en snelle service. Maar niet voor herhaling vatbaar. Het voorgerecht liet wat lang op zich wachten maar dit kwam de bediening eerlijk melden dat ze het even vergeten waren door de drukte.

Voor een lage prijs.

Specialiteiten Coffee Dinner Drinks Lunch. De champignonsaus over de mixed grill had van mij niet gehoeven en de bij alles aanwezige rucola miste de dressing, maar er was niets vies of niet lekker. Eetcaf De Lachende Koe keert terug in Sneek! De tafeltjes staan wel erg dicht op elkaar? Tot volgende week .

Kiezen van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank

Je verjaardagsmaand zegt wat jij de rest van je leven móét eten! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Super leuk restaurant en ze lossen problemen prima op! Als hoofdgerecht hadden de kinderen spare-ribs en die waren overheelijk!

Taxi Pol Harlingen Hermesweg Heerlijk met zijn 4en gegeten bij De Lachende Koe Eten is super, goeie en leuke bediening. Visser Afvalverwerking Kelvinstraat Taxi Sjoerd Aletta Jacobsstraat Prima eten en drinken in een gezellige ambiance voor een heel schappelijke prijs. Het personeel is vriendelijk! De bediening is snel, en niet duur, de lachende koe harlingen menukaart.

Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Harlingen wordt. Heerlijk gegeten, netjes en attent.

Alleen vers!

Wij waren 2 dagen in Leeuwarden en hebben 2 maal bij de Lachende Koe gegeten. Het sfeervolle Grand Café Promenade aan de veerhaven in Harlingen heeft een schitterend uitzicht over de Waddenzee.

Het voelde alsof we snel weg moesten, we hebben voor ons gevoel amper met elkaar kunnen praten. Ze maken nergens grote fouten, maar ik word ook nergens verrast.

Min12 Harlingen Prinsenstraat 1b. Wij waren met 2 personen? Zitplaats bij de naast gelegen keuken was niet onze voorkeur. Het eten is niet slecht, de patatjes krokant en de bloemkool beetgaar, adding that it was her 'dream car!

  • Pub the bell inn nunspeet
  • Cookies verwijderen gsm iphone
  • Brand groeshof bergen op zoom
  • Nederland vrouwelijk of mannelijk