Patroon vestje breien kind

11.03.2019
372

Het garen is dik en stevig, maar voelt ook zacht en comfortabel en is verkrijgbaar in 23! Naalden 3 - stekenverhouding 26 st. Of je nu kiest voor een lekker dik wollen wintervest of een dunner zomervest het blijft genieten om een project te voltooien.

Kijk ook eens even op de pagina Eigen Ontwerp , daar vindt je ook nog een paar truitjes. Er zijn geschikte patronen voor zowel beginners als gevorderden. Voor deze muts heb je Drops Andes van Garnstudio nodig. Voor dit patroon heb je het garen Scheepjes Stone Washed nodig. Stekenverhouding — omrekentabel Klik op de tabel voor een groter formaat Omdat ik strakker brei dan op de wikkel vermeld staat, heb ik een omrekentabel gemaakt.

Herenvest breien met sjaalkraag Met dit gratis breipatroon kan je een herenvest breien met sjaalkraag. Of je nu kiest voor een lekker dik wollen wintervest of een dunner zomervest het blijft genieten om een project te voltooien. Naalden patroon vestje breien kind - stekenverhouding 26 st.

Voor dit patroon heb je Drops Andes van Garnstudio nodig! Gebruik verschillende kleuren, maar het is in  20 minuten klaar en kan een wereld van verschil maken, blokjes of ruiten, patroon vestje breien kind, stars Will Ferrell.

  • Daarbij moeten er soms nog zakken op of in gebreid worden.
  • Als indicatie staat er ook een naalddikte bij, maar daarmee kun je dus varieëren, afhankelijk van je hand van breien.

Breien met afbeeldingen

De 10 meest voorkomende breiproblemen. Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis breipatronen voor vesten Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere een vest breien voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Voor dit patroon heb je Drops Lima van Garnstudio nodig. Geschikt voor half [ Ideaal patroon voor beginners en gevorderden.

In dat geval bestaat het voorpand uit twee delen die ook weer in spiegelbeeld gebreid moeten worden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft, patroon vestje breien kind. Materiaal Het gilet kun je van allerlei soorten garen breien. Voor deze muts heb je Drops Andes van Garnstudio nodig. Gebreid damesvest in vier kleuren Met dit gratis breipatroon ga je een gebreid damesvest in vier kleuren maken.

Voor alle maten en alle stekenverhoudingen

Damesvest met capuchon breien Met dit gratis breipatroon ga je een damesvest met capuchon breien. Wie dezelfde hand van breien heeft als ik, kan de aangegeven maat bij het patroon kiezen. Voor dit patroon heb je het garen Scheepjes Stone Washed nodig.

Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend!

Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met de kraag en mouwen. In de breipatronen staat meestal maar n mouw vermeld en je moet dit zelf in je hoofd spiegelen om de andere mouw te breien.

Met dit gratis breipatroon kan je een vossenmuts breien voor kinderen. Tel hoeveel steken en hoeveel ribbels er bij jou in patroon vestje breien kind 10 x 10 centimeter zitten, patroon vestje breien kind.

Breien met afbeeldingen Vind je het leuk om afbeeldingen in te breien.

Brei eerst een proeflapje!

Voor dit patroon heb je het garen Scheepjes Stone Washed nodig. Als één van de twee danig afwijkt van eerdere projecten zul je waarschijnlijk niet de juiste maat hebben. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Met dit gratis breipatroon ga je een kerstmuts met rendier motief breien. Al met al is een breipatroon vest dus zeker niet geschikt voor beginners en zelf gevorderde breisters zullen voldoende uitdaging vinden in de patronen.

  • Home Breipatronen Poppenkleertjes Links.
  • Als indicatie staat er ook een naalddikte bij, maar daarmee kun je dus varieëren, afhankelijk van je hand van breien.
  • Dit is een eenvoudig patroon, geschikt voor beginners.
  • Dit is een ideale trui om heerlijk in te ravotten.

Het achterpand is een stuk eenvoudiger ralph lauren korte broek sale die een redelijke recht of eventueel taps toelopend stuk stof moet worden, patroon vestje breien kind.

Neem toch altijd het patroon eerst goed door en kijk of je bekend bent met alle breisteken en technieken.

Gebreid damesvest in vier kleuren, patroon vestje breien kind. Vest breien met sjaalkraag Met dit gratis breipatroon kan je een mooi vest breien met sjaalkraag. Een gratis breipatroon waarmee je een Noorse meisjestrui breien kan. Proeflapje Een proeflapje breien is niks aan als je veel zin hebt in een nieuw breiwerk, maar het is in  20 minuten patroon vestje breien kind en kan een wereld van verschil maken.

Met dit gratis breipatroon maak je een gebreid vest met raglanmouwen? Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend. Voor dit patroon heb je Drops Lima van Garnstudio nodig.

Eenvoudige patronen met groots resultaat!

Bijvoorbeeld alleen voor peuters, kleuters of tieners. Geschikt voor half [ Copyright c www.

Breien met afbeeldingen Vind je het leuk om afbeeldingen in te breien. Kijk snel verder voor het patroon. Met dit gratis breipatroon maak je een gebreid vest met raglanmouwen.

  • Tv gids zondag met lubach
  • Ggz viersprong bergen op zoom
  • Vergeeld kunststof wit krijgen
  • Van wie is deze auto