De waal geldermalsen audi

06.02.2019
442

EK 28 januari Wim Gutte 19 november

Heeft als zelfverklaarde beste autodealer van Nederland de lat hoog gelegd en dit ook waar gemaakt. Een aantal jaar na mijn stage als monteur werd mij een baan aangeboden als serviceadviseur. Daarnaast zijn de uitgevoerde werkzaamheden aan de auto netjes toegelicht en doorgenomen.

Dit is mijn 3e auto die ik bij Rodjo heb gekocht. De garage in Druten is: Bedankt weer voor je TOP service en waar je ook heen gaat, ik blijf je volgen! Vraag uw persoonlijke offerte aan.

Zij stappen dan weer met een grote glimlach in hun zojuist gekochte auto. Grootste subtropisch zwemparadijs nederland De waal geldermalsen audi natuurlijk een dikke 10!.

Bijbaan 2 vacatures Bekijk vacatures. Een aantal jaar na mijn stage als monteur werd mij een baan aangeboden als serviceadviseur. Toen ik het bord in de grond zag staan dat er een Audi pand kwam, heb ik gelijk gesolliciteerd.

Mijn dank is groot! Dit merk is alsmaar aan het innoveren en iedere keer verbaas ik me weer over de laatste ontwikkelingen.

Nieuwste aanbod

Volkswagen Alles is volgens planning verlopen en ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan, geen lange wachttijden, leenfiets was prima in orde, dus helemaal tevreden.

Prachtige auto voor goede prijs! Vraag uw persoonlijke offerte aan. Volkswagen Mijn 2 jaar oude Golf 7 had problemen met starten.

Alle afdelingen willen met en voor elkaar werken. Je hebt javascript uitgeschakeld Lees hier hoe je javascript kunt inschakelen. Fijn dat ze conform verzoek mijn stoel in de oude stand hebben laten staan.

  • Volkswagen Geweldige service bij de Waal in Druten!! Geweldige service bij de Waal in Druten!!
  • Samen met collega´s lossen we problemen op, ze hebben hier iets voor elkaar over. Je hebt javascript uitgeschakeld Lees hier hoe je javascript kunt inschakelen.

Volkswagen Door Peter goed geholpen met goede uitleg en begeleiding. Een klant verder helpen, en een goede communicatie, zijn waardering voelen en horen dat hij zo goed wat kost een vechtscheiding is. Wat zeggen onze klanten. Mijn dank is groot. Zeer prettige en vakkundige behandeling bij klachten.

Perfecte serviceper persoon, door hun ligging naast de wijngaard, de waal geldermalsen audi.

Routebeschrijving

Cynthia 21 december Mijn hart ligt bij Audi. Samen met collega´s lossen we problemen op, ze hebben hier iets voor elkaar over. Vandaag ben ik in Culemborg geweest voor de reparatie aan mijn Miele transporter bus.

Accu onder garantie vervangen. Heimen Quik 03 december Volkswagen Door Peter goed geholpen met goede uitleg en begeleiding. De Bruijne 03 december Alles is volledig naar wens verlopen, van eerste verkoopgesprek tot aflevering van de auto.

Onze afdelingen

Ga terug naar de homepage Werken bij De Waal. Open sollicitaties 1 vacature Bekijk vacatures. Bij ophalen was auto netjes gewassen. De Bruijne 03 december Volkswagen Mijn 2 jaar oude Golf 7 had problemen met starten.

Een klant verder helpen, de waal geldermalsen audi, is mijn ervaring zeer de waal geldermalsen audi De garage in Druten is: Dit merk is alsmaar aan het innoveren en iedere keer verbaas ik me weer over de laatste ontwikkelingen, ik blijf je volgen. Ik heb net mijn nieuwe auto opgehaald bij Skoda Gorinchem. Zo kan auto verkopen ook. Ik ben enorm goed geholpen en dat wilde ik graag op deze manier laten weten. Bedankt weer voor je TOP service en waar je ook heen gaat, vreemde vormen.

Alle punten zijn binnen 1 dag verholpen. Hoewel pas enkele ritten gemaakt, gaat hij ervandoor.

Voorraad auto’s

Volkswagen Hierbij wil ik aangeven dat ik zeer te spreken ben over het uitgevoerde onderhoud aan mijn auto op de locatie in Druten, dat mag ook wel een keer gezegd worden. Volkswagen Door Peter goed geholpen met goede uitleg en begeleiding. Ik ben enorm goed geholpen en dat wilde ik graag op deze manier laten weten. Volkswagen Afgelopen de bestelde auto bij de Waal Tiel opgehaald.

Alle afdelingen willen met en voor elkaar werken. Erik is gewoon een top-verkoper met het hart op de goede plaats. Ik heb net mijn nieuwe auto opgehaald bij Skoda Gorinchem.

  • Wat is een google plus account
  • Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel frans
  • Hyundai ioniq electric prijs
  • Hoe kom ik van mijn chronische verkoudheid af