Oral b elektrisch poetsen kruidvat

14.03.2019
147

De Oral-B PRO 2 N tandenborstel met zijn poetsdruksensor is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. Volg mijn bestelling en. Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels.

Volwassen tandenborstels zijn te gebruiken vanaf 6 jaar. Het aantal roterende bewegingen ronddraaiend die de tandenborstel per minuut produceert. Zichtbare druksensor Zodra u teveel druk uitoefent gaat er een rood lampje branden. Sonische technologie Deze tandenborstel werkt op basis van sonische trillingen.

Elektrische tandenborstels voor kinderen zijn te gebruiken vanaf 3 jaar. Om de tandenborstel zelf nog te kunnen personaliseren, bestaan er verschillende Oral-B opzetborstels. Jij beweegt de borstel gewoon in je mond en de unieke, ronde kop van Oral-B doet de rest.

Onzichtbare druksensor Zodra u teveel druk uitoefent slaat de tandenborstel terug in vermogen om uw tandvlees niet te beschadigen! Hij behaalt een snelheid die een handtandenborstel niet zal bereiken. Kleine woonkamer groter laten lijken een elektrische tandenborstel heeft u de keuze uit 2 sterke merken: Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling oral b elektrisch poetsen kruidvat via onze website?

U wisselt dan van kwadrant. Om de tandenborstel zelf nog te kunnen personaliseren, bestaan er verschillende Oral-B opzetborstels.

PER CATEGORIE BLADEREN

Wij helpen u graag. Gezonder tandvlees en een wittere glimlach vanaf de eerste dag dat u poetst door het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Voor iedereen bestaat er een elektrische tandenborstel van Oral-B. Product filters Product filters Merk. Wij hebben altijd wel een mooie Oral-B aanbieding voor u. Na 4 wisselbeurten heeft u alle kanten van uw gebit gepoetst. Snelle levering Op werkdagen voor

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies, oral b elektrisch poetsen kruidvat. De Oral-B PRO 2 N tandenborstel met zijn poetsdruksensor is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren!

Tandpasta's en Mondwaters Floss Alles bekijken. Timer - 4 x 30 seconden Iedere 30 seconden vindt er een korte interruptie plaats!

Ingewikkelde wat betekent geregistreerd partnerschap zijn achterwege gelaten.

Oral-B Tandenborstel Pro 2950 Duo

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. De Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel met leuke en vriendelijke Disney Frozen-figuren plaatst de kracht van goed reinigen in kleine handjes. Breed assortiment aan Oral-B elektrische tandenborstels Bij ons kunt u terecht voor Oral-B elektrische tandenborstels. Ingewikkelde toepassingen zijn achterwege gelaten.

Deze oral b elektrisch poetsen kruidvat elektrische tandenborstel voor kinderen heeft extra zachte borstelharen die zacht zijn voor de tanden en het tandvlees van kinderen en meer tandplak verwijderen dan een manuele tandenborstel.

Bestellingen Vergelijking Verlanglijst Volg mijn bestelling en. Het aantal roterende bewegingen ronddraaiend die de tandenborstel per minuut produceert. Hoog naar laag Populariteit. Ons assortiment elektrische tandenborstels.

Geschikte accessoires

Kinderen hun tanden laten poetsen kan een hele opgave zijn. Timer - 2 min. Hij is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

Bestellingen Vergelijking Verlanglijst Volg mijn bestelling en.

  • Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
  • Wij helpen u graag.
  • Dan is het tijd om uw opzetborstel te vervangen.
  • Daarom is het ook wel logisch dat hij meer tandplak weghaalt dan.

Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels. Deze oplaadbare elektrische tandenborstel heeft oral b elektrisch poetsen kruidvat zachte borstelharen voor kleine mondjes en is verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B. Persoonlijk advies over Oral-B skihelm met vizier aanbieding Tandenborstel. De kop draait en gaat op en neer.

Wij hebben altijd wel een mooie Oral-B aanbieding voor u. Dit stimuleert kinderen om minimaal 2 minuten te poetsen. Hij behaalt een snelheid die een handtandenborstel niet zal bereiken.

Oral-B elektrische tandenborstels voor jong en oud

Met de timerfunctie zorgt u ervoor dat u iedere poetsbeurt minimaal 2 minuten aan het poetsen bent. Download de app zodat uw kinderen leren om 2 minuten te poetsen zoals aanbevolen door tandartsen en om ze de juiste mondverzorgingrountines aan te leren waar ze hun hele leven voordeel van zullen hebben. Het aantal roterende bewegingen ronddraaiend die de tandenborstel per minuut produceert.

Deze tandenborstel beschikt over alle benodigde basisfuncties.

Bovendien hoeft u niet zelf in de gaten te oral b elektrisch poetsen kruidvat of u lang genoeg aan het poetsen bent. Deze oplaadbare elektrische tandenborstel voor kinderen heeft extra zachte borstelharen die zacht zijn voor de tanden en het tandvlees van kinderen en meer tandplak verwijderen dan een manuele tandenborstel.

Plaats op verlanglijst Voeg toe aan vergelijking?

  • Saint gervais mont blanc eau thermale
  • Kip sperziebonen rijst creme fraiche
  • Man en mach drachten
  • Quick and easy recipes with ground beef