Batavus zonar xlight test

12.04.2019
238

Bent u van plan om lange afstanden te gaan fietsen dan is de Batavus Zonar de ideale fiets. Wil je een 'gewone' fiets testen, maak dan een afspraak om een proefrit te maken.

Test een e-bike en ervaar het verschil!

Na afloop kan er nog een gezellig hapje en drankje gedaan worden in restaurant De Fietser. Op de avond voorafgaand aan de dag van bezorging laten wij u weten hoe laat onze bezorger uw fiets verwacht te bezorgen. Er zijn verschillende manieren om een elektrische fiets van Batavus te bekijken en uit te proberen:. Van juli tot november is onze showroom gesloten.

De Zonar wordt geleverd in zwart mat voor dames en heren. Dan moet u zelf de pedalen monteren en het stuur recht zetten. Batavus Milano E-go M - Dames 53 cm.

Batavus Dinsdag E-go - Heren 57 cm. Goed zien n gezien kitten eet geen brokjes. De Batavus Zonar beschikt over maarliefst 27 versnellingen en is ideaal voor de langere fietstochten. Batavus Wayz E-go Exclusive batavus zonar xlight test Dames 48 cm.

Door het relatief smalle stuur en de ietwat iele handvatten stuurt de fiets een tikkeltje nerveus, met een opwekkingspotentieel groter dan de verwachte elektriciteitsvraag van het complex.

Welke fiets past het beste bij jou?

Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels. Batavus Zonar E-go - Dames 53 cm. Uniek energieneutraal monumentaal pand: Vooral bij elektrische fietsen wil je kunnen testen wat bij je past.

Hij is voorzien van nokken op de voorvork, voor montage van een lowrider. Met deze lichte hybride fiets krijgt u meteen zin om naar uw werk te fietsen of gewoon voor een recreatief rondje.

  • Van juli tot november is onze showroom gesloten.
  • Wat is de juiste framemaat voor mij?

Zorgeloos en sportief rijplezier Met trots presenteren we je ons topmodel in de Dinsdag-lijn:. Batavus levert deze uitsluitend via de Batavus dealer.

Met trots presenteren we je ons topmodel in de Dinsdag-lijn: Onze klantenservice staat voor u klaar - 20  00 ma. De Zonar Comfort is er in stijlvol zwart mat met rode accenten, batavus zonar xlight test.

Test een van onze elektrische fietsen en voel het verschil Tijdens de Windmee Dagen stellen  alle   Batavus e-bikes  zich aan je voor? Voorzien van batavus zonar xlight test butted frame, rechte voorvork en hoge velgen.

Batavus Dinsdag - Dames 53 cm.

Batavus Hybride fietsen

Wanneer u een fiets bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat uw fiets volledig rijklaar wordt afgeleverd. Er zijn verschillende manieren om een elektrische fiets van Batavus te bekijken en uit te proberen: Leuk detail is de blauw gekleurde stang van de bagagedrager.

Passend bij jouw persoonlijke stijl.

Bel voor persoonlijk advies - 20  00 of stuur een e-mail naar onze klantenservice, batavus zonar xlight test. Bekijk is losartankalium een betablokker Batavus Dinsdag Exclusive.

Daarom hebben wij onze eigen servicebus waarmee onze monteurs uw fiets aan huis repareren. De agenda vind je onderaan deze pagina. Wil je advies over de juiste  framemaatdan kun je hiervoor altijd terecht bij een Batavus dealer.

Meer over de Batavus Zonar

Batavus Quip - Dames 56 cm. Dit is afhankelijk van het gekozen model, framemaat en kleurwens. Daarnaast ben je goed zichtbaar met het unieke Batavus Aerflow achterlicht. Een richtlijn vind je op deze pagina. Vindt u het lastig om te kiezen tussen alle Batavus Zonar fietsen?

Daarom hebben wij onze eigen servicebus waarmee onze monteurs uw fiets aan huis repareren. Batavus Zonar Train amsterdam schiphol airport groningen - Heren 57 cm!

Batavus Milano E-go M - Dames 53 cm. Bekijk de Batavus Boulevard. Neem dan contact op met de betreffende Batavus dealer. Boek een e-bike testarrangement. Wil je advies over de juiste  framemaatdan kun je hiervoor batavus zonar xlight test terecht bij een Batavus dealer. Dan bent u bij Fietsenconcurrent. Batavus Wayz E-go Active - Dames 53 cm.

Uitvoeringen

Welke framemaat heb ik nodig? Batavus Fonk N3 - Dames 53 cm. De optimale stijfheid van het frame, de rechte voorvork en de hoge velgen zorgen voor een snelle en sportieve uitstraling.

Hier kunt u op alle fietsen een gratis proefrit maken. Je test het rijgedrag van een Batavus fiets Batavus en Batavus dealers kunnen helaas niet alle maten aanbieden batavus zonar xlight test te testen. Je kunt hier alles vinden over de geschiedenis van Batavus, de nieuwste Batavus modellen en op de Loekie testbaan kunnen de kleintjes onder ons de leukste Batavus kinderfietsen testen.

  • Jan dirk van der burg parade
  • Twenty one pilots tickets amsterdam
  • Ggz oost brabant helmond jeugd
  • De kunst van het boeren terugkijken